Cuma akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden son Yaz dizisi, yeni sezonda kurgusu ile Aslında pek çok dizinin önüne geçecek bir yapım. aynı zamanda oyuncu seçimi ve oyunculuklar da özgü topluyor. son yaz dizisinin hayranları hayli memnun fakat cuma akşamları karşısında güçlü yapımların bulunması, dizinin beklenen reytingleri almasına mani oluyor. geçen Cuma Fox TV ekranlarında 9 yeni bölümü ile ekranlara gelen son yaz dizisinin başrollerinde Alperen duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit, hafsanur Sancaktutan gibi birbirinden ünlü ve deneyimli oyuncuların bulunduğu dizinin her bölümü ayrı bir heyecan yaşatıyor izleyenlere.

 Ortanın üzerinde bir reyting ile yoluna devam eden son yaz dizisinin artık kazandığı kemik bir izleyici kitlesi var. Dizinin ekranlara geldiği gün diğer televizyon kanallarında kırmızı oda, seni çok bekledim, Ramo, Payitaht -Abdülhamid gibi diziler var.

Son Yaz dizisi ile ilgili uzun bir zamandır devam eden bir endişe Var. Fox TV ekranlarında savaşçı dizisinin çekimlerinin artık sona ermesi ve yakın zaman içerisinde yine ekranlardaki yerini alacak olması aslında Fox TV ekranlarında hangi dizinin final yapacağı ile alakalı soruları akıllara getirdi. Fakat görünen odur ki Fox TV kanalının diziden vazgeçmeye pek de niyeti yok. 03 Medya grubunun imzasını Taşıyan son Yaz dizisi ile alakalı olarak yaşanan tartışmalar ve iddialar sonrasında reytingleri aynı aralığı kurudukça düşmedikçe 22 bölüme kadar ekranda olacak. planlanan a göre 22. bölümde final yapacak!

Editör: Wan Haber