Ünlü Oyuncu Serenay Sarıkaya’nın hayranları, yeni bir dizide oynayacağı günü iple çekiyor! Sarıkaya, uzun süredir dizilerde yer almıyor. 2019 yılında Alice Müzikali ile sahneye çıkmıştı. Kadrosunnda Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, İbrahim Selim ve Şükrü Özyıldız’ın da yer aldığı bir ekip ile sahne aldı. Müzikal kapalı gişe oynadı ama pandemi süreci ile birlikte oyunun sergilenmesi durduruldu.
Sarıkaya ise uzun zamandır sahneden de setlerden de uzak. Oyuncunun son dönemde dizi tercihini dijitalden yana kullanmış olması da ekranda onu görmek isteyen izleyenleri için uzun bir bekleyişe neden oldu. Fakat görünen o ki Serenay Sarıkaya, tercihini yine dijitalden yana kullanacak!

PuhuTV’nin Fi dizisinde oynayan oyuncu, o diziyle çok konuşulmuştu. Dijitaldeki diziler arasında yayınlandığı dönemde büyük ilgi çekmişti. Cesareti nedeniyle de övgüler almıştı.

Oyuncunun yeni bir dizi projesi daha olduğu bir süredir dillendirilmekte. Serenay Sarıkaya da magazincilerle yaptığı bir röportajda yalanlamadı. Ayrıca Bergen’in hayatını anlatan filmin de hazırlıklarını sürdürüyordu ama projenin askıya alındığını duyurdu.

Sarıkaya , “Önden gelişen başka projelerimiz var, onlara hazırlanıyoruz şimdi” diyerek yeni dizi müjdesini de tekrarlamış oldu bir bakıma. Setleri çok özlediğini söyleyen oyuncu, yeni dizisi için de “Henüz söyleyebileceğim bir şey yok, çünkü çok başındayız ama netleşince benim de artık dayanacak gücüm kalmadı, gerçekten çalışmak istiyorum. Özledim bayağı” demişti.

Oyuncunun yeni projesiyle ilgili son gelişmeyi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter’dan duyurdu. Buna göre Sarıkaya’nın başrolünde oynayacağı dizinin Netflix için çekileceği ve TİMS&B Productions’ın yapımcılığını üstleneceği konuşuluyor.

Editör: Wan Haber