Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerinde oynadıkları Seni Çok Bekledim dizisi Tıpkı adı gibi izleyiciyi uzun bir süre bekletti.

 Erzincan, İstanbul ve Katar’da çekimleri gerçekleştirilen dizinin 1. Bölümü beklenen ilgiyi ne yazık ki göremedi.

Büyük beklentiler ve umutlarla Star TV’nin yayına soktuğu dizi çok iyi bir şekilde lanse edildiği ve iddialı bir tanıtım yapıldı fakat ilk bölümde beklenen reyting alınamadı.

Katar’daki çöl ve gökdelenlerle dolu manzaralar eşliğinde ki ilk bölümün sonrasında ikinci bölüm İstanbul’daki sahneler ile artık yayın hayatına devam edecek. Dizinin yeni bölümünde aslında kurguda başka bir sır büyük bir tesadüf ve acı bir kaderinde mevcut olduğu Artık yavaş yavaş ortaya çıkacak.

Zira elinde Erol ve ailenizin resmini Sultan bir kadının kavuşacağız yavrularım sözleri izleyiciyi oldukça şaşırtmıştı. Kadir’in kardeşi olan Erol’un, Ayliz ile kardeş olma ihtimali herkesi şaşkına çevirecek bir gelişmedir. Dizinin hikayesinde ise 2 ailenin ortak konuşulması gündemde. Görünen odur ki ile Kadir’in bir kan bağı şu anda yok fakat Ayliz ile Kadir Kardeşler.

13 Mart 1992 senesinde yaşanan ve Eren Ailesi mide derinden etkilemiş olan Erzincan depremi hikayenin çıkış noktasıdır.

 Özcan Deniz’in canlandırdığı Kadir karakteri depremde henüz 17 yaşında. Öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken yaşamış olduğu anlaşılıyor. Fakat o depremden babasını kaybederek çıkıyor.

Seni çok bekledim dizisi ikinci bölümde neler yaşanacak? Hep birlikte izleyip görmek lazım!

Editör: Wan Haber