Seni çok bekledim dizisi 3. yeni bölümü ile bu akşam  Star'da yerini alacak.

Seni çok bekledim 3. bölüm özeti!

Annesiyle beraber Kadir'in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir'in konuşmalarını dinlemeyecek ve kendisinden uzak durmasını talep edecektir. Kadir ise pes edecek ve Ayliz'i inandırmaya artık kuvveti kalmayacaktır. Ancak Ayliz, kısa süre içerisinde Kadir'e olan duygularının da bastırılması ile ne kadar güçlü olduğunu fark edecek. Fakat yaşanan gelişmelerden sonra Kadir'i ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.

 Selo ve Erol tekrar karşılaşacak ve büyük bir kavga yaşanacak aralarında. Bu kavga, Selo’nun ailesi ile evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin meydana gelmesine sebep olacaktır.

Seni Çok Bekledim Dizisinin Konusu

Genellikle 13 Mart 1992'de Eren ailesinin büyük bir depremle sarsıldığı tarih, Kadir Eren küçük yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken, gözlerini açar, hayata dönmüş artık dönmesine fakat canından çok sevdiği babasını da kaybetmiştir. Annesi, başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bir daha tutunamaz hayatta. Hep Bir şeyler eksik kalacaktır ta ki Ayliz'i gördüğü ana kadar. O gün parmağından çıkarmadığı babasının yadigarı yüzük yuvarlanıp Ayliz'in ayaklarının dibine gelir. Tıpkı babasının yüzüğünün annesine gelmesi gibi...

 Artık o andan itibaren Hayat onları hep bir araya getirecektir. Bu karşılaşmalar, Kadir'i her defasında Ayliz’e  daha da yakınlaştırsa da bu durum, Ayliz'i ürkütüyor Çünkü Ayliz bir başkası ile evlenmek üzeredir.

 Seni Çok Bekledim dizisi 3. yeni bölümüyle bu akşam 20:00'da Star'da!

Editör: Wan Haber