Fox tv ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi yeni bölümleri ile çok yakında geri dönüyor! Geçen yaz sezonunda yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile herkesten büyük bir ilgi görerek izleyici kitlesini oldukça genişletmişti.

MF Yapım tarafından yapımcılığı yapılan dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak olan gelişmeler ise izleyicileri şoke edecek! Ender Mıhlar, Yusuf Pirhasan ve Altan Dönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Sen Çal Kapımı dizisinin yeni blümleri beklenenden çok daha yakın bir zaman içinde izleyici ile buluşacak! Nisan ayında sezon finali yapan dizinin yeni bölümleri çok yakında Fox tv ekranlarında yayınlanmaya hazırlanıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonu ne zaman yayınlanacak?
Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon tarihi geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. 9 Haziran da yayınlanması beklenen dizinin yeni bölüm tarihinde ufak bir değişiklik oldu! Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni bölüm tarihi bir hafta erkene çekildi! Yani dizinin yeni bölümü 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Fox tv ekranlarında yayınlanacak! Belirlenen tarihten daha erken yayınlanacak olan dizinin hayranları ise bu habere çok sevindi!

Sen Çal Kapımı dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?
Hande Erçel    Eda Yıldız 
Kerem Bürsin    Serkan Bolat    
Neslihan Yeldan    Aydan Bolat    
Evrim Doğan    Ayfer Yıldız    
Anıl İlter    Engin Sezgin    
Elçin Afacan    Melek Yücel    
Başak Gümülcinelioğlu    Pırıl Baytekin    
Alican Aytekin    Seyfi Çiçek    
Sarp Bozkurt    Erdem Şangay    
İlkyaz Arslan    Leyla Haktan

Editör: Wan Haber