Fox TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi sen çal kapımı projesinden özen Bir ayrılık Haberi geldi. Son bölümlerde tam da ön plana çıktığı hissedilen Melisa Döngel diziden ayrılıyor, Melisa Döngel yeni dizide başrol oynayacak!

Melisa Döngel Hangi Dizide Başrol Oynayacak?

Bizim Hikaye dizisi ile tanıdığımız Melisa Döngel nihayetinde başrol projesinde oynayacak. Bizim hikaye dizisinde Hayat verdiği Deniz karakteri ile ünlenen ve dizide rahmet ile yaşamış olduğu aşk ile çokça sevilen Melisa Döngel şimdilerde sen çal kapımı dizisinde Hayat verdiği Cerem karakteri ile izleyici ile buluşuyordu.

Fakat Melisa Döngel artık sen çal kapımı dizisine veda ediyor. Cerem karakterini son görüşlerimiz, Çünkü güzel oyuncu yeni bir diziye başrol oyuncusu olarak gidiyor. FOX TV'nin yeni uyarlama dizisi The Split adındaki dizisinde Melisa Döngel kendisine teklif edilen projeyi kabul etti. Melisa Döngel bu dizide de, tıpkı sen çal kapımı dizisinde olduğu gibi genç bir avukat karakterine hayat verecek.

Melisa Döngel Kimdir?

25 Ekim 1999 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Melisa Döngel, oyunculuk eğitimini Osman Yağmurdereli sanat akademisinde aldı. ilk oyunculuk deneyimini ise Elif adındaki dizi ile yaşadı. Melisa Döngel, daha sonrasında ise Hangimiz Sevmedik adlı dizide Sevtap karakterine can verdi. Sonrasında ise Arka Sokaklar dizisinde Nil olarak oynadı. Melisa Döngel ilk çıkışını ise 2018 tarihinde ekranlara gelen FOX TV'de izleyici ile buluşan bizim Hikaye adlı dizide Deniz karakterini canlandırarak yaptı. Şimdilerde ise FOX TV'de ekranlara gelen sen çal kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veriyor.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan The Split adındaki dizide başrol oynayacak

Editör: Wan Haber