Star TV ekranlarında büyük izleyici kitlesi tarafından ilgiyle izlenmeye devam eden Seferin Kızı dizisi güçlü isimleri kadroya dahil ederken bazı isimlerde  diziye veda etmek zorunda kalıyor. Dizinin kötü karakteri olan Bülent Şakrak diziye veda etti.

Dizide Kahraman karakterine hayat veren Bülent Şakrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziden ayrıldığı duyurdu. Bu ayrılığın ardından dizinin takipçileri ve Bülent Şakrak’ın hayranları büyük bir üzüntü yaşadı.

Bülent Şakrak kimdir?

26 Ağustos 1977 tarihinde hayata gözlerini açan Bülent Şakrak, İstanbul’da doğmuştur. 19 yaşında gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak tiyatroya giren Bülent Şakrak, 2 yıl sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazanan Şakrak, tiyatrolarda görev almaya devam etti. Ardından dizilerde de oynamaya başlayan Şakrak, ilk olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Nazır karakterine hayat verdi. Ayrılsak da Beraberiz, Hangimiz Sevmedik, Dudullu Postası gibi dizilerde de yer alan oyuncu, son olarak Sefirin Kızı dizisine dahil olmuştu. 

Oynadığı filmler

Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Kutsal Damacana 2: İtmen Eyyvah Eyvah 72. Koğuş İksir: Dedemin Sırrı Yapışık Kardeşler Son Mektup Acı Kiraz

Editör: Wan Haber