36. bölümü ile ilgili fragmanları yayınlanmaya başlanan sefirin kızı dizisinde Nare'nin ortalıkta görünmemesi ile beraber Gediz’in onun açısından söylemiş olduğu sözler ise herkesi telaşlandıracak cinsten. Babasının tehditleri neticesinde Gediz ile evlenmek zorunda kalan Nare nereye gitti neden kayboldu?

Sancar’ın önce cezaevine girdiği sonrasında ise Gediz İle Nare’nin hayatlarını birleştirilmesi karşılığında cezaevinden çıkmasını sağlayan babası güvenin oyunları neticesi olaylar bambaşka bir yere sürükleniyor.

Sancar, Nare ile Gediz’in hayatlarını birleştirmesi yani evlenmesi neticesinde büyük bir hayal kırıklığı yaşarken bütün ailede olan biteni öğrenince ne düşüneceğini bilemez durumda Kalakalıyor. Sancar, Gediz'e çok ağır sözler sarf ederken, Gediz ise için çok büyük bir endişe içerisinde!

Nare’nin ortalıkta görünmediği fragmanda Gediz’in  NARE CANINA KIYACAK sözleri ile dikkatleri Yeni bölüme çevrilmiş durumda. Özellikle de Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün bağırsak problemleri yaşaması ve hastaneye kaldırılmasının diziye ne şekilde yansıyacağı ile ilgili merak eden hayranları şimdiden çeşitli platformlarda Soru sormaya başladılar.

Tüm bu çelişkilerin ve merak edilen konuların tamamını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız ve bu merakınızın cevabını bulmaya çalışıyorsanız, Özellikle de Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan sefirin kızı dizisinin yeni bölümünü kaçırmayın.

Editör: Wan Haber