Sefirin kızı dizisinde oluşan Aşk Üçgeni artık izleyici Bıktırmaya başladı. Gediz, bir adım geri atmışken, Nare'nin babasının kurmuş olduğu tuzak neticesinde evlenmek zorunda kaldılar. Sancar'ı Kurtarmak amacıyla bir başka bir yöntemi olmadığını düşünen Nare, Gediz ile hiç istemediği bir evlilik yapmak zorunda kaldı.

Cezaevinden tahliye olan Sancar, yeni bölümde Gediz’e hesap soracak fakat Nare ortalıkta görünmüyor. Yeni bölümlerde yaşayacakları kestirmek biraz zor fakat sefirin kızı dizisi ivme kaybediyor diyebiliriz. Hikâyesinde güncellemeler yapılmazsa ve Aşk Üçgeni içerisinde kalırsa eğer bu kısır döngü diziye ilgiyi de bitirecek gibi görünüyor.

Yeni bölüm tanıtımında ise yeni gelişmeler izleyici bekleyecek. Sancar Nare ile evlenmesi neticesinde büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, bütün ailede olan biteni öğrenince ne düşüneceğini bilemez vaziyette kala kalıyor. Sancar, geride çok ağır sözler sarf ederken Gediz ise Nare için büyük bir endişe içerisinde hissediyor kendini. Nare’nin ortalıkta görülmediği fragmanda Gediz’in Nare canına kıyacak sözleri ise dikkatleri çekti. Sefirin kızı dizisinin yeni bölümünde Neslihan Atagül’ün yer alıp almayacağı da henüz kesinleşmiş değil.

Editör: Wan Haber