Sandokan Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Birbirinden başarılı oyunculara yer veren sandıktan dizisi konusu ve oyuncuları ile izleyicilerin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Sandokan dizisinin oyuncu kadrosuna merak eden pek çok onurumuz, izleyicimiz mevcut  Bizlerde Wanhaber olarak sizler adına Sandokan dizisinde bulunacak oyunculardan sizlere detaylı bir şekilde bahsedeceğiz.

Can Yaman Kimdir?

8 Kasım 1989 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi hukuk fakültesindeki eğitimini tamamladıktan sonra meslek seçimini oyunculuktan yana çalışmıştır. Türkiye’nin en çok sevilen erkek oyuncularından biridir. Daha öncesinde

  • Gönül İşleri
  • erkenci kuş
  • Hangimiz Sevmedik
  • dolunay

gibi dizilerde oynayarak pek çok kişinin beğenisini toplamıştır. Şimdilerde ise bir İtalyan dizisinde oynayacak. Sandokan dizisinde başarılı bir oyunculuk performansı sergilemesi adına binicilik ve kılıç kullanma hususlarında da uzun süre ders alacaktır.

İtalya’ya taşındı ve Diletta Leotta ile beraberliği ise halen devam ediyor.

Kabir Bedi (Sandokan)

Sandokan dizisinin başrol karakteri olan Sandokan karakterini ise Kabir Bedi can verecek.

 16 Ocak 1946 senesinde Pakistan’da doğmuş olan oyuncu 1,88 boyundadır. Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. Kariyerine tiyatroda başlamış fakat sonrasında ise Hint filmleri çekmeye devam etmiştir. Hint filmlerinde kariyerine devam ederken pek çok Hollywood filmlerinde de faaliyet göstermiştir. Daha öncesinde 4 defa evlilik yapmış ve evliliklerini sonlandırmıştır şu anda ise bekardır.

Sandokan dizisi yakın zaman içerisinde ekranlara gelecek!

Editör: Wan Haber