Kanal D’de leke adındaki dizide başrol oynayan genç yetenek Melis Sezen şimdilerde Sadakatsiz dizisinde derin karakterine Hayat veriyor. Ekranların sevilen dizilerin de başarılı oyunculuk performansları ile dikkatleri çeken 3 kadın oyuncunun en son yaptıkları paylaşımlara bir göz atıldığında ilk sırada Melis Sezen geliyor. Ekran ömrü kısa süren leke dizisinde başrol oynadıktan sonra daha çok dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Melis Sezen, şimdilerde ise Sadakatsiz dizisinin Derin'i olarak kariyerinde çok hızlı bir Yükseliş üretilen dizi ile anılıyor.

Güzel oyuncu, başarılı oyunculuk performansı ile izleyicilerden tam not alırken, derin karakteri ile de ekran başındakileri sinir etmeye devam ediyor. Genç ve yetenekli oyuncunun rolünün hakkını vermesi ile beraber derin karakterinde hiç sevilmeyen bir izlenim meydana geldiği apaçık ortada. Melis Sezen, günlük yaşamında ise enerjik, esprili, sempatik bir iki kişilik olduğunu da yapmış olduğu sosyal medya paylaşımları daha mı gösteriyor. Enis Arıkan'ın exxen platformundaki programındaki dansını görenler, Melis'e bir kez daha hayran kalıyor.

Uzun senelerdir Tango, salsa gibi pek çok dans çeşidi ile uğraşan Melis Sezen, kendisini sevenlerinin Instagram platformundan ilgi ile takip ettiği isimlerden birisidir. Melis Sezen'in en son yaptığı paylaşımı ise Sadakatsiz dizisinden oldu. Ünlü oyuncu, dizinin yeni bölümü öncesinde hayranları ile sahneden pozunu paylaşarak, hafiften derin ile dalgasını da geçmeyi de ihmal etmedi! Caner Cindoruk ve Cansu Dere ile başrollerde bulunan Melis Sezen, biraz zor bir dönemdeyiz sanki Derin hanım notu ile hem merak ettirdi hem de kendisini sevenleri gülümsetti.

Editör: Wan Haber