Ramo dizisi bu akşam 33. yeni bölümü ile Show TV ekranlarına gelecek. Ramo’nun harika bir planı mevcuttur; Mazhar’ın yerine İstanbul’un patronu Olmaktır oda. Patronların ise bir tek hedefi vardır: Ramo’ya diz çöktürmek, ona pes ettirmek. Oyuna yeni girmiş olan Şerif’in her hamlesi ramo’yu biraz daha zor duruma sokarken, ramo’nun harekete geçmesini engelleyen Tek şey ise Sibel’in şu anda rehin tutuluyor OLMASIDIR. Bir taraftan Sibel’in nerede tutulduğunu öğrenmeye gayret edecek, Diğer taraftan da Mazhar’ın yerine geçebilmek amacıyla Yıldırım’ı ikna edecek bir planı devreye sokmaya çalışıyor. Yapacağı en küçük bir hata ailesinin tamamını yok edeceği için, atmış olduğu her adıma oldukça dikkat etmek zorundadır. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisinin başrollerinde oynadıkları Ramo dizisinin heyecan dolu yeni bölümünde ise yeni bir gelişme daha meydana gelecek nokta dizide ramo’nun yeni hedefi belli olacak. Artık Ramo, İstanbul’un yeni patronu olmak amacıyla hareket edecek.

Ramo Dizisi Yeni Bölümde Başka Neler Yaşanacak?

Bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisinde Kılıç karakterine can veren Atilla Olgaç da 1 bölümlük olarak Ramo dizisine konuk oyuncu olacak. Ramo dizisinde Böylelikle Kurtlar Vadisi’nin kılıcı Ramo dizisindeki geri almış olacak.

Ramo Dizisi Konusu Nedir?

Ramo dizisinin konusu, haksızlığa karşı baş kaldırmış olan ve sevgiyi hemen her şeyin önüne koyan Ramo’nun sıra dışı Yaşamının hikayesi ile İntikam, Adalet, nokta ile, dostluk ile aşk eksenindeki derin çatışmalar biçiminde özetlenebilir.

Ramo Dizisi Oyuncu kadrosunda Kimler Var?

1979 tarihinde Konya’da Doğan Murat Yıldırım Ramo dizisinin başrolünde oynuyor. Hemen akabinde Sibel Yani Esra Bilgiç yeraltı dünyasının patronu Cengiz’in kızı rolü ile Ramo dizisinde yer alıyor.

Olgun Şimşek Cihangir karakteri ile Ramo dizisinde oynamış birkaç bölüm önce diziden ayrılmıştır. Hayırsever bir iş insanı olarak tanınıyor, Tabii bu işin görünen kısmı Bir de işin diğer tarafı var işler Ramo işin görünmeyen tarafını ortaya çıkardı ve hesabını kesti.

Ramo dizisi 33. yeni bölümüyle bu akşam 20:00’ de Show TV’de!

Editör: Wan Haber