Oğlum dizisi oyuncuları merak konusu olmuştur Oğlum dzisi oyuncuları konusu nedir? Oğlum dizisi başrol oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda yayınlanacaktır? Hangi tarihler arasında ne zaman yayınlanacaktır?

Oğlum Dizisi Oyuncuları Karakterleri ve Konusu

Menajerimi Ara, Alev Alev, Ada Masalı ve daha bir çok dizi ve filmin yapımcısı Ay Yapım yeni bir dizi için harekete geçti. Diğer yapım şirketleri birer birer bomba dizi projelerini açıklarken Ay Yapım da atağa geçti ve yeni projesini açıkladı. Ay Yapım imzalı dizinin ismi Oğlum olarak açıklandı.

Deyim yerindeyse dizi çöplüğü olan ülkemizde, yapımcılar tarafından üst üste diziler açıklanıyor. Ancak bu dizilerden sadece bir kaçı ayakta kalmayı başarıyor. Bir çok dizi reyting kurbanı olarak erken finalle sahneden çekiliyor. Ayrıca diğer kanallarda yayınlanan dizilerin kalitesi de bir diğerine şans tanımıyor. Benim bildiğim TRT 1 de yayınlanan Teşkilat dizisi aynı saat ve günde yayınlanan tüm dizileri sarstı ve çoğunun da erken final yapmasına sebep oldu. Bu yüzden çekilen dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu çok önemli. Oğlum dizisi de bunlardan biri olmaz umarım.
ayyya

Oğlum dizisi için Kara Para Aşk, Çarpışma, Aşk  101 ve Alev Alev dizilerinin de yönetmeni olan Ahmet Katıksız ile görüşüldü. Cast çalışmalarının başladığı dizi muhtemelen Show TV ekranlarında olacak.

Oğlum Dizisi Konusu

Cast çalışmaları başlayan dizide iki çocuğun yaşam mücadelesi konu edinecek.

Oğlum Dizisi Hangi Kanalda ve Ne Zaman Yayınlanacak?

Show TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu. İlerleyen günlerde konu ile ilgili geniş bilgi verilecektir.

Dizi için oyuncu görüşmelerinin sürdüğü belirtilirken oyuncu kadrosu ve karakterler ile ilgili elimize geçen bilgileri burada paylaşacağız

Editör: Wan Haber