Neslihan Atagül’ün Rahatsızlığı Nedir?

 Oyuncunun uzun zamandır geçirgen bağırsak sendromu adındaki bir hastalığının bulunduğu, kilo kaybedip ve 45 kiloya kadar düştüğü, fakat çalışmaya da devam ettiği anlaşılmıştı. Ancak durum gittikçe kötüleşince doktoru tarafından rapor verilen ünlü oyuncunun bir müddet dinleneceği kulislere düşmüş, sonrasında ise diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Sefirin Kızı Dizisine Neslihan Atagül’ün Yerine Hangi Oyuncu Katıldı?

Neslihan Atagül’ün sağlık sorunları sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalması üzerine yeni bir çare bulunmuş ve diziye Tuba Büyüküstün gibi profesyonel bir oyuncu dahil edilmişti Neslihan Atagül ise dizinin çekildiği Bodrum’dan İstanbul’a dönüş yaparak evinde istirahate çekilmişti.

Neslihan Atagül Hayranlarının Merakını Gidermek İçin Nasıl Bir Yola Başvurdu?

Oyuncu kendisini merak eden, kendisine mesaj gönderen, kendisinden bir haber bekleyen hayranları açısından Geçtiğimiz günlerde Instagram sayfasından kısa bir video paylaştı ve daha iyi olduğunu, istirahate çekildiğini anlatarak ilgilenen herkese de ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Neslihan Atagül Instagram hesabından daha sonra sevimli köpeklerinin bir pozunu paylaştığı ünlü oyuncunun evinde istirahate çekildiği, uzaktayken özlediği köpekleri ile de ilgilendiği görülüyor yapmış olduğu paylaşımlarında..

Neslihan Atagül Ayrıca bir başka paylaşımıyla da dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, diziyi bıraksa da bırakamadığı bir projesi daha var. Instagram sayfasını takip edenler artık bunu biliyor. Neslihan Atagül Hadsiz Proje isimli bir dergi hazırlıyor Instagram platformunda.

Editör: Wan Haber