Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile devam ederken yeni gelişmeler ortaya çıktı. Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı. Kayıp eşinin bulunduğu Hakan Astekin, canlı yayında kayınvalidesinin üzerine yürüdü. Canlı yayında yaşanan bu olay Müge Anlı’yı çileden çıkardı. Kayıp kadın izleyicilerden gelen ihbarlar üzerine ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Nebahat Astekin, annesinin ve babasının onu istemediğini söyledi.
Kayıp anne bulundu!
27 Mayıs tarihinde kayıplara karışan kadını bulmak için araştırmalar yapan ekip, genç kadını buldu. Kayıp anne Nebahat Astekin’i bulmak için araştıran ekip üyeleri sonunda bulundu. Bir haftadır kayıp olarak aranan iki çocuk annesi kadın aranıyordu. 
Nebahat Astekin ailesi ile görüşmek istemiyor!
Nebahat Astekin, olanları duyunca şok oldu. Hakan Astekin’in onun nerede olduğunu bildiğini ve onu almaya geleceğini söyledi. Hakan Astekin’in geleceğini ve anne babasının onu hiçbir zaman istemediğini söyledi. Annesinin ve babasının onu küçük yaşlarından itibaren istemediklerini dile getirdi. Ekip üyeleri Nebahat Astekin’e olanları anlatınca ve eşinin onu istemediğini söyleyince Nebahat Astekin büyük şok yaşadı. Canlı yayına bağlanmak istemeyen ve büyük şok yaşayan Nebahat Astekin, kameralara yürüdü ve canlı yayında ağıza alınmayacak laflar söyledi. Canlı yayında adeta arbede çıktı. İki çocuk annesi kamera karşısında çıldırırken, stüdyoda da kavga çıktı. İki çocuk annesi kadının eşi ve anne babası arasında büyük bir olay yaşandı. 
Hakan Astekin, boşanmak istediğini dile getirdi!
İki çocuk annesi kayıp kadının eşi canlı yayında konuştu ve eşi ile boşanmak istediğini dile getirdi. Hakan Astekin, boşanma sebebi olarak eşinin hasta olduğunu ve hasta olduğunu söylemeden evlendiklerini dile getirdi. Hakan Astekin’in konuşmaları herkesi adeta dehşete düşürdü. 

Editör: Wan Haber