Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sır perdeleri açılmaya devam ediyor. İki çocuk annesi 45 yaşındaki Fatma Öz, 36 gündür kayıp ve ailesi onu bulmak istiyor. Günlerdir kayıp olan Fatma Öz’ün en son nerede olduğu ve kiminle birlikte gittiği merak ediliyor. Fatma Öz iki çocuğunu ardına bırakarak nereye gitti? Fatma Öz’ün ailesi kadını bulmak için canlı yayına geldi. Tüm şüpheler konuşuldu ve oklar eski sevgiliye çevrildi. Fatma Öz’ün birlikte yaşadığı eski sevgilisinin evine ekip gitti. Birlikte yaşadıkları evden şüpheli bir şekilde kaybolan Fatma Öz’ün nerede olduğu merak konusu oldu. Ekip eve gittiğinde evin temizliği dikkat çekti. Evdeki tüm halıları şoförünün yıkattığı söyledi. Müge Anlı’nın ekibi evin temiz olmasına dikkat çekti. Fatma Öz’ün eski sevgilisi evlerini gezdirdi. Fatma Öz’ün eşyalarının yerli yerinde olması da dikkatlerden kaçmadı.
Fatma Öz nerede?
Fatma Öz’ün eski sevgilisi canlı yayına bağlandı. Daha önce birlikte yaşayan ve aşk yürüten eski sevgilisi yayına bağlanarak soruları cevapladı. Fatma Öz’ün eski sevgilisi Fatma Öz’ü çoktan terk ettiğini ve haberi olmadığını söyledi. Canlı yayında konuşan eski sevgilisi şüpheliler listesinde yer aldı. Fatma Öz’ün nerede olduğu merak konusu oldu. Ailesi Fatma Öz’ün nerede olduğunu bilmiyor. Ailesi Fatma Öz’ü en son sevgilisine gitmeden önce gördüklerini söylediler. 
Fatma Öz sevgilisine ihanet mi etti?
Fatma Öz kayıp olduktan sonra eski sevgilisi telefonunu açtırdı ve birçok yazışma olduğunu söyledi. Birçok kişi ile görüşme yaptığını söyleyen eski sevgilisi bir kadın ile uzun uzun görüştüğünü söyledi. Fatma Öz’ün eski sevgilisi kadını aradığını, erkek olduklarını görünce engellendiklerini söyledi. İnternet üzerinden birçok görüşmesi bulanan Fatma Öz hala bulunamadı. Fatma Öz’ün birlikte yaşadığı eski sevgilisi komşuları hakkında şikayet alıyor. Komşular son zamanlarda evin içinden yüksek sesler ve düşme sesleri geldiğini söylediler.

Editör: Wan Haber