Uzun senelerden itibaren ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve yayın hayatını bu şekilde sürdüren Müge Anlı ile Tatlı Sert programında nice faili meçhul cinayet, Kayıp olan insanlar gün yüzüne çıkarılmıştır.

Abdurrahman Çığ'ın eniştesi aracılığı ile dolandırılması ve hemen akabinde ormanlık bir alanda çıplak fotoğraflarının çekilmesi ile beraber bu fotoğrafların Müge Anlı'nın eline geçmesi bugünkü yeni bölümü damgasını vurmuştur.

Peki Müge Anlı'da Bugün Neler Oldu?

Ünlü gazeteci Müge Anlı tarafından sunumu gerçekleştirilen ve ATV ekranlarında sezon vardır bizlerle beraber olan mügeanlıiletatlısert Özellikle de faili meçhul cinayetler'e odaklanarak bu cinayetlerin aydınlatılması adına büyük bir hizmet vermektedir. Kayıpları bulmak hususunda da bir o kadar başarılı olması, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Birgül 12 Mart Cuma günü ekranlara gelen bölümünü sonrasında Atv, Müge Anlı 15 Mart tarihinde Yani bugün nelerin yaşandığını merak eden izleyiciler arama motorlarında Soru sormaya devam ediyor.

Realite programı deyince akla gelen ilk isim olma özelliğini taşıyan ATV ekranlarında yayınlanan ve üzerine rakip tanımayan Özellikle de son zamanlardaki vahşi cinayetler ile gündeme çıkan mügeanlıiletatlısert, 15 Mart 2021 Pazartesi günü yani bugün yep yeni bölümü ile bizlerle beraber oldu.

Haftanın ilk günü ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert 15 Mart 2020 Yani bugün çok izlenen programlar Arasında ilk sırayı alırken sizler için yaşanan cinayetlerin detaylarına da başlıyoruz.

Merve Nur Polat olayı halen gizemini korurken, ile Gökhan'ın Tedirgin bakışları neticesinde meydana gelen gelişmeler, herkesi şoke etmişti. Olaya tanıklık eden Ferdi ile İbrahim'in söylemiş olduklarına göre Cüneyt'in Olay günü etrafı toplaması ve üzerinde bulunan bütün kıyafetleri çöp poşetine atması, üzerindeki cinayet iddialarını güçlendirirken, Gökhan Hamurcu ve iki arkadaşının vermiş olduğu ifadeler sonrasında bilindiği gibi kayıp Dosyası kapanmış veya yerine cinayet dosyası açılmıştı.

Gökhan hamurcunun açıklamasına göre Merve Nur Polat'ı çarşaflı bir şekilde görmüş ve Cüneyt ile aynı evde olduklarını açıklamıştı. Daha sonrasında ise ortaya çıkan detaylarda ise Müge Anlı'ya akyol'un ifadesi anlatılmış ve Merve Nur Polat'ın cesedine Böylelikle ulaşılmıştır.

Editör: Wan Haber