Pazar akşamlarının sevilerek izlenen dizileri arasında yer alan Menajerimi Ara dizisi bu akşam yayınlanacak olan bölümü ile izleyicilerin nefesini kesecek. Yayınlandığı ilk günden beri sevilerek takip edilen dizinin bu haftaki bölümünde oldukça şaşıracağınız olaylar yer alacak.

Fransız yapımı olan Dix pour cent isimli diziden uyarlanarak yapılan Menajerimi Ara dizisinin yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş oturuyor. Sema Ergenekon ve Uğraş Güneş tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yeni bölümü bu akşam Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile çok beğenilen Menajerimi Ara dizisi 40. bölümü ile 6 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Menajerimi Ara dizisinin 39. bölümünde neler oldu?
Dicle, Alper'in menajerliğini üstlenmiş ve bu durum da Ceyda'nın sert bir tepki vermesine yol açmıştır. Kızı ve Ceyda arasında kalan Kıraç orta yolu bulmaya çalışır. Final bölümünü çekilecek olan Çukur dizisinin setinde ise Mustafa Kırantepe olmaz ve herkes nerede olduğunu merak eder. Dizinin yapımcısı ise Kıraç'tan yardım ister ve Kıraç ise hem dizinin final bölüm senaryosunun çalınmaması için mücadele eder hem de Mustafa Kırantepe’yi bulmak için uğraşır. Çınar ve Dicle, Didem ve Timur ikilisinin ayrılmaması için müadele gösterir.  

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosu:
Kıraç Özdal (Barış Falay)
Çınar Bilgin (Fatih Artman)
Dicle Ertem (Ahsen Eroğlu)
Barış Havas (Deniz Can Aktaş)
Peride Şener (Ayşenil Şamlıoğlu)
Ceyda Yücesoy (Özge Borak)
Feris Dikmen (Canan Ergüder)
Serkan Tahtacı (Serhat Teoman)


 

Editör: Wan Haber