Ay Yapım imzasını taşıyan ve Star TV ekranlarında her pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya devam eden menajerimi ara dizisinden yeni tanıtım ekranlara geldi. Gamze Karaduman'ın Hayat verdiği Gülin'den almış olduğu haber ile telaş içinde kalan Kıraç'ın yattığı hastaneye gelen Dicle'nin Babasına karşı olan hisleri ile ilgili dile getirmiş oldukları izleyenlere yoğun duygular yaşatacak.

Menajerimi Ara Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Babasının üzüntüsünden fenalaştığını öğrenmiş olan Dicle, babasız bir çocukluk dönemi geçirmesine neden olan ve İstanbul'a geldiğinde ise onu görmezden gelen kıraç'a karşı Öfkesini gizleyemezse de Aslında babası rolünü can veren Barış Falay'ın o halde görmeye dayanamıyor. Ekranlara gelen fragmanda, Dicle babası hususunda barış ile hasbihal ederken Dicle'nin uyurken Kıraç ile yüzleştiği dakikalar izleyenlere duygusal dakikalar yaşatacak. Dicle, yaşamında hemen her şeyden vazgeçebilir belki fakat babasından asla vazgeçemez.

Dicle ile babası arasında yaşanacak duygusal dakikalar ekranları başında izleyenleri de duygusal dakikalara sürükleyecek. Her pazar akşamı ekranlara gelen menajerimi ara dizisi teşkilat dizisinin başlaması ile beraber güç kaybetmiş olsa da aslında Star TV, ekranda tutmaya çaba harcıyor. Reytingler daha da düşer ise eğer işler o zaman değişebilir.

Menajerimi ara dizisi 31. Yeni bölümü ile bu akşam saat 22:00'da Star TV ekranlarında olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber