Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hastalarının hayatlarından alıntı yapılmış olan gerçek olaylardan ve karakterlerden meydana getirilen kitabından alınan bir hikayedir.

 İsimleri değişik olsa da kimi olaylar kurgu da olsa genel itibari ile gerçek bir hayat hikayesi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. İzleyenlerin büyük bir ilgi ile izledikleri dizi, konusu Kadar oyunculukları ile da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine can veren ünlü oyuncu Ezgi Mola ile Gülben karakterine can veren Merve Dizdar dizinin adeta en çok dikkat çeken ikilileri arasında yer alıyor.

 Hatta bu ikili o kadar iyi bir uyum sağladı ki Mükemmel bir oyunculuk performansı sergilediler ve Cem Yılmaz’ın radarına takıldılar.

 Cem Yılmaz, yakın zaman içerisinde dijital bir platformda yayınlanacak yeni dizisi için bu ikiliyi oynatmayı düşündüğünü söyledi.

Oyunculukları ve özellikle de karşılıklı bir şekilde sahnelerde bulunan kimi komik halleri ile de güldürseler de aslında çoğunlukla dram yüklü bir dizidir Masumlar Apartmanı serisi.

Ekranları başında diziyi izleyenleri pek çok duyguya sürüklemeyi Başaran, kimi zaman ise hüngür hüngür Ağlatmayı Başaran, kimi zaman da içini Burkan dizide Merve Dizdar’da harika bir oyunculuk performansı sergiliyor.

 Bir önceki dizisi mucize doktorun senaryosundan aniden çıkarılması başta tepki çekse de aslında Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaya başlamasıyla beraber bu kararım daha hayırlı olduğunu düşünen çeşitli izleyici kitleleri de mevcut.

Editör: Wan Haber