2020/2021 sezonunun en başarılı yapımı olarak ortaya çıkan Masumlar Apartmanı dizisinde 2 Şubat Salı Yani bu akşam 20. yeni bölümü ekranlara gelecek.

Şimdiye dek ekranlara gelen bütün bölümleri birincilikler elde etmeyi başardı ve TRT 1’de dizi adeta güneş gibi Parladı.

 Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi oyuncuların başrollerinde bulunduğu dizinin bu akşamki bölümünde de çok önemli gelişmeler meydana gelecek.

İnci'nin eve gelmesi ile beraber dizide neler olacağı da merak konusu oldu.

Salı akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı bu akşam 20. bölümü ile ekranlara gelecek. Gerçek bir hayat hikayesinden kurgulanan Masumlar Apartmanı dizisi, çok çarpıcı hikayesiyle yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen

Masumlar Apartmanı’nda Peki Bu Hafta Neler Yaşanacak?

 işte bütün detaylar haberimizde...

  • İnci’nin eve gelmesi ile beraber yepyeni bir maceraya adım artık atılmıştır.
  • Her ne kadar da sağlam durmakta kararlı olsalar da dahi daha ilk günden itibaren yaşamış oldukları onu umutsuzluğa sürükleyecektir.
  • Han, İnci’yi rahat ettirmek amacıyla elinden gelen çabaların tamamını sergiler. Fakat Safiye’nin planları daha da Başkadır.
  • Safiye, İnci’ye hayatı dar etmek amacıyla uğraşırken, Naci’den gelen bir sürpriz bastırmaya çalışmış olduğu duyguları tekrar harekete geçirir.
  •  Ancak Safiye direnmekte bayağı bir Kararlıdır.

Masumlar Apartmanı yeni bölümü ile bu akşam 20:00’da TRT 1’de!

Editör: Wan Haber