15 Eylül tarihinde ekranlara gelen ve çok sevilen Masumlar Apartmanı dizisi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi reyting sıralamalarını adeta zorluyor. Uzun zamandır ekranlarda olan Masumlar Apartmanı, oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Hem oyuncuları hem konusu ile dikkat çeken Masumlar Apartmanı büyük ilgi görmeye devam ediyor. 
Masumlar Apartmanı konusu nedir?
İnci, erkek kardeşi ve dedesi ile yaşamını sürdürmektedir. Dedesi çok baskıcı ve korumacı olduğu için İnci onlardan habersiz bir şey yapamaz. İnci bir kaza geçirir ve hayatı başından sonuna kadar değişir. Han ile tanışır ve hayatı hiç beklemediği yönde değişecektir. Her bölümü ile heyecan yaratan Masumlar Apartmanı, yayınlanmaya tüm hızı ile devam ediyor. 
Masumlar Apartmanı dizisi hangi kanalda hangi gün?
Sevilen dizi Masumlar Apartmanı TRT1 ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin yeni bölümleri her Salı akşamı seyircisi ile buluşuyor. 
Farah Zeynep Abdullah kimdir?
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah 1989 yılında hayata gözlerini açmıştır. 31 yaşında olan ünlü oyuncu birçok projede kendini göstermeyi başarmıştır. Dizi ve film dünyasının sevilen bir yüzü olmuştur. Eğitimini Kent Üniversitesinde tamamlamıştır. Televizyon dünyasının sevilen yüzü olan Abdullah, yıldızını Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden sonra parlatmıştır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonrasında birçok dizi ve film projelerine imza atmıştır. 
Farah Zeynep Abdullah hangi dizilerde yer aldı?
Güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kurt Seyit ile Şüra, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bir Küçük Eylül Meselesi, Unutursam Fısılda, Şampiyon, Kelebeğin Rüyası, Ekşi Elmalar, Gülizar ve Selim Bey’in Yolculuğu adlı projelere imza atmıştır. Yer aldığı her projede büyük başarı elde eden Farah Zeynep Abdullah, beğenilerin odağında olmayı başarmıştır. 

 

Editör: Wan Haber