Ekranların başarılı dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi 35. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümü ile büyük ilgi uyandıran Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümlerinde neler olacağı merak konusu oldu. Ünlü ve başarılı dizi Masumlar Apartmanı konusu ve oyunculukları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları büyük başarı göstererek dizinin yeni bölümlerinde boy göstermeye devam ediyorlar. 
Masumlar Apartmanı dizisinin konusu ne?
İnci ve Han’ın karşılaşması sonucu yeni bir olay ortaya çıkıyor. Kendi halinde yaşayan ve baskıcı bir aile büyükleri olan İnci, Han ile bir kaza sonucu tanışır ve hayatı değişir. İnci’yi ailesi olmadığı için aile büyükleri büyütür ve yetiştirir. Onun bu kaza sonrasında hayatı çok farklı olaylar içine girer. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından esinlenmiş olan Masumlar Apartmanı dizisi, tüm heyecanı ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi tüm hızı ile yayınlanmaya devam ediyor.
Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler?
Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Merve Dizdar, Metin Coşkun, Alper Saldıran, Esra Ruşan ve Zeynep Abdullah gibi başarılı oyuncular dizide yer alıyor. Birbirinden başarılı isimler dizinin oyuncu kadrosunda boy göstermeye devam ediyor.
Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu?
Masumlar Apartmanı dizisi son bölümünde yaşananlar heyecan yarattı. Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye, Han ile neler yaşadığını ve ne kadar tanıdığını düşünmeye başladı. Han ise çaresizlik içindeyken hiç beklemediği birinden yardım alır. Han, İnci’nin terapiyi bırakması için elinden geleni yapar. Safiye ise Naci’yi tedaviye ikna etmeyen çalışır ancak başaramaz. Pes etmeyen Safiye büyük bir fırsat yakalamıştır ve bunu kullanmaya çalışır. Diğer yandan Esat ve Gülben aşkı dillere destan olur. Han ve İnci’den yardım isteyen Esat, Gülben’e büyük bir sürpriz planlar. 

Editör: Wan Haber