TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta yeni bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından alıntılanan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicinin dikkatini çekiyor. Masumlar Apartmanı dizisini diğer dizilerden farklı kılan alışıla gelmiş sahnelerle dolu senaryosunun olmaması gösteriliyor. 

Han ile İnci'nin evliliği, Safiye'nin temizlik takıntısı, Gülben'in farklı dünyası dizinin takipçilerini her hafta başka bir dünyaya sürüklüyor.

Masumlar Apartmanı bu hafta yeni bölüm var mı? Bugün akşam yayınlanacak mı? 

MASUMLAR APARTMANI BU AKŞAM VAR MI?

Safiye ile Naci yıllar sonra birbirlerine kavuşmuş ancak Naci'nin hastalığı yüzünden ayrılık noktasına gelmişlerdi. Han Naci'nin hastalığı dolayısıyla ablası ile beraber olmasını istemezken kendisine gitmesini söylemişti. Naci ise kızının yanına dönmek için tren garına gitmişti ancak Safiye'ye dayanamayarak gitmemişti. Yeni bölümde Safiye ile Naci arasında neler yaşanacak? İzleyiciler merakla ikili arasındaki aşkı takip ediyor.

Han'ın çöp takıntısını ifşa eden İnci ise ne yapacağını bilmiyor. İkili arasında bir dargın bir barışık evlilik devam ederken yeni bölümde neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyor. 

Gülben ise aşkının karşılıklı mı yoksa karşılıksız mı olduğu konusunda kendisini sorguluyor. Geçtiğimiz bölümde sinir krizi geçiren Gülben'in dizinin devamında neler yapacağı merakla bekleniyor.  

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Masumlar Apartmanı izleyicileri Türkiye ile Letonya arasında oynanacak Dünya Kupası eleme maçının TRT'de canlı olarak yayınlanacak olmasından dolayı yeni bölüm hakkında aramalar yapıyor. Dizinin yeni bölümüne dair fragman yayınlanırken, Dizinin yen bölümü bugün yayınlanmayacak. Onun yerine Rafadan Tayfa filmi ekranda olacak.

Editör: Wan Haber