TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam 25. yeni bölümü izleyici ile buluşacak. Bu sezonun flaş projesi konumunda bulunan, almış olduğu reytingler çok iyi bir dereceye gelen Masumlar Apartmanı projesinde yeni bölümde heyecan içerisinde bekleniyor. 9 Mart Salı akşamı Yani bu akşam ekranlara gelecek olan 25. bölümde Safiye ile İnci arasında meydana gelecekler ise yeni bir dönemi başlatacak cinsten.

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın başrollerinde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisinden ilk kareler geldi ve bu karelerde Safiye ile İnci gerginliğine işaret eden çeşitli sahneler yaşanıyor. Fakat bu, artık eskiler gibi değil... İnci, artık aileden birisi olarak kendisini hissediyordu bu hissiyatı daha Safiye yardımcı olma gayretini körükledi. Onu doktora götürmek istiyor fakat bu oldukça kötü bir fikir gibi görünüyor…

İnci ile olan ilişkisi açısından hangi kararı alacak?

Tokat olayının meydana gelmesinin akabinde İnci, Han'ın ailesi ile beraber hangi karar verecek.

İnci ile Han arasında bir ayrılık gerçekleşecek mi? Bütün bunlar Farah Zeynep Abdullah'ın hayatı verdiği İnci karakterinin alacağı kararları neticesinde netlik kazanacak ve senaryonun gidişatına da bu durumun etki etmesi bekleniyor.

Tüm bu gelişmeleri ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız bu akşam TRT 1'de olmayı unutmayın!

Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam 20:00’ TRT 1'de!

Editör: Wan Haber