Bu akşam 18 bölümü ile TRT1 ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak olan Masumlar Apartmanı dizisi sezonun en dikkat çeken projelerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin konusu kadar gerçek yaşamdan alıntılanmış hikayelerinin bulunması ve oyuncuların çok başarılı bir performans sergilemesi dizinin gündemden düşmemesinin sebebidir.

  • Ezgi Mola
  • Merve Dizdar
  • Farah Zeynep Abdullah
  • Birkan Sokullu

gibi ünlü oyuncuların başrollerini paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi Her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Bu akşam TRT1 ekranlarında huzurlarınızda olacak yeni bölümün fragmanı da izleyenleri oldukça heyecanlandırdı ve merak içerisinde beklemeye sürüklertti. Dizide Gülben karakterine can veren Merve Dizdar ile Esra karakterine can veren Esra Ruşan hikayede hiç anlaşamayan iki isim fakat kamera arkasında durum bambaşka.

2  deneyimli oyuncu daha öncesinde Vatanım Sensin isimli dizide beraber oynamışlardı.

Ruşan ile Dizdar kamera arkasında çok iyi anlaşmayı beceremeyen iki ünlü oyuncu olarak dikkatleri çekiyor. Dizide ise esas sebebi ile aralarında bitmek bilmeyen bir gerilim mevcut yeni bölüm öncesinde Merve Dizdar ve Esra Ruşan merakı artıran bir paylaşım ile dikkatleri yine çektiler. Instagram hesaplarında Son 1 gün neler oluyor neler notu ile bir paylaşım yaptılar Merve Dizdar da bu paylaşımı ederek neler oluyor notunu düştü.

Mahsuplar Apartmanı 18. bölümü ile bu akşam TRT1 ekranlarında

Editör: Wan Haber