Çarşamba Akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden masumiyet dizisinin bu akşam 4 yeni bölümü ekranlara gelecek.

Başrollerinde Hülya Avşar'ın, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır gibi önemli isimlerin oynadıkları dizinin kurgusu, kadına şiddet ağırlıklı bir şekilde devam ediyor... Kadınlara yönelik şiddetin Türkiye'den ne kadar büyük bir yaralara sebep olduğu zaten apaçık bir şekilde ortada duruyor. Aslında benzer olaylara Işık tutacak bir hikayesi bulunan masumiyet, çok güçlü ve zayıf karakterler arasında bulunan Adalet terazisini de böylelikle ölçüyor. Ela karakterinin başına gelenlere, ilker'in güçlü Ailesi tarafından acaba kamuoyundan gizli saklı tutulabilecek mi?

Ela ile annesi ve Bahar bu büyük savaşta güçlü aile derslerini hukuk önünde verebilecek mi? Masumiyet dizisinin kurgusunun ilerleyişi Aslında pek çok izleyici açısından oldukça önemli.

Ziraa, kimi seyirciler benzer durumları yaşamış ya da yaşayan bir yakını muhakkak olabilmektedir. Hatta Cem Garipoğlu tarafından hunharca katledilen Münevver Karabulut cinayeti ile dizinin senaryosu ilişkilendirilmiştir. Bu konu ile ilgili Deniz Çakır çok geniş bir açıklama yapmak zorunda dahi kalmış ve sadece Münevver Karabulut değil aynı zamanda Türkiye'de her gün onlarca kadının cinayete kurban gittiği, dizinin senaryosunun Aslında Türkiye'de meydana gelen kadın cinayetlerine değmek istediğini söylemişti.

Masumiyet 4. bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Ela ile İlker yüzleşmesi bu bölümde yaşanacak. Neler olacağını merak ediyorsanız bu akşam yeni bölümü kaçırmayın!

Masumiyet ve 4 yeni bölüm bu akşam Kanal D'de!

Editör: Wan Haber