Fox tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi 12. bölümü ile yine herkesi çok şaşırtacak! Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir beğeni toplayan Masumiyet dizisinde heyecan kesilmiyor! Son dönemin en popüler yapımları arasında yer almayı başaran Masumiyet dizisinin yeni bölümü yine nefesleri kesecek!

Gold Film imzalı Masumiyet dizisi 5. bölümü ile Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birisi olan Fox tv ekranlarında yer alacak. Kadrosunda Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Tolga Güleç, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip.

Ömür Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

Masumiyet dizisinin konusu nedir?
Bahar evli ve iki çocuk annesi bir kadındır. 19 yaşında olan kızı Ela'nın kendinden yaşça büyük bir adama aşık olması ile her şey değişir! Üniversiteye giden Ela kendinden yaşça büyük olan ve aynı zamanda babasının da patronu olan İlker'e sırılsıklam aşık olur! Aşkından gözü dönen Ela'yı bu yanlış ilişkiden kurtarmak isteyen annesi Bahar ise büyük mücadeleler verecektir.

Masumiyet dizisi final yapacak mı?
Kadrosu ve konusu ile büyük bir ilgi gören Masumiyet dizisinin son haftalardaki reytingleri düşmüş ve böylelikle final beklentisi oluşturmuştu. Ancak yapım ekibi ve kanal şimdilik dizinin sadece yayın gününü değiştirdi. Masumiyet dizisi artık her Pazartesi akşamı saat 20.00'da Fox tv ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Wan Haber