Ekranların ilgiyle izlenen yarışması milyonlarca vatandaş tarafından takip ediliyor. Yarışmacılarıda merak ediliyor. Peki Masterchef'in yarışmacısı Tunahan ne yaptı? Şimdi gözler Tunahan'da ne yaptı?

Masterchef Tunahan’a NeYaptı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye 2021 yarışmasına geçtiğimiz haftalarda veda eden Tunahan Ak, rezalet niteliğinde bir işe imza attı. Sosyal medya hesabından Kuran-ı Kerim paylaşımı yapan MasterChef Türkiye 2021 eski yarışmacısı Tunahan Ak, takipçilerinin tüm tepkilerini üzerine topladı! Peki, MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Tunahan Ak Kuran-ı Kerim ile ilgili ne dedi? İşte, detaylar…

İnstagram hesabı üzerinden takipçileri ile sık sık soru cevap etkinliği gerçekleştiren MasterChef Türkiye 2021 eski yarışmacısı Tunahan Ak, son gerçekleştirdiği soru cevap etkinliğinde akıl almaz bir paylaşıma imza attı. Geçtiğimiz günlerde ''Denge adama sor'' başlığıyla soru cevap etkinliği gerçekleştiren MasterChef Türkiye 2021 Tunahan, bir takipçisinden gelen soruya fotoğraf ile yanıt verdi. Fotoğrafta kullanılan Kuran-ı Kerim’e sinirlenen Tunahan Ak’ın takipçileri açtı ağzını yumdu gözünü!

Son soru cevap etkinliğinde bir takipçisinden MasterChef Türkiye 2021 eski yarışmacısı Tunahan'a, ''Böyle cevapları nereden buluyorsun? Aşırı iyi konuşman. Nerede eğitim aldınız acaba?'' sorusunu sordu. Bu soruya bir fotoğraf ile yanıt veren MasterChef Türkiye 2021 Tunahan, okuduğu kitapların fotoğrafını çekerek, sosyal medya hesabında paylaştı. Ardından fotoğrafa, ''Çok okurum, her şeyi okurum'' yanıtını veren Tunahan Ak’ın paylaştığı fotoğraftaki bir detay sosyal medya fenomenine dönüşen Tunahan’ın bir takipçilerini deliye döndürdü!

Masterchef Eray Şimdi Neyle Uğraşıyor? Masterchef Eray Nerede Çalışıyor? Masterchef Eray Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Soruya cevap vermek için bir görsel paylaşan MasterChef Türkiye 2021 yarışmacısı Tunahan Ak, okuduğu kitapların bir görselini paylaştı. O fotoğrafta Kuran-ı Kerim’in yer alması ise, Tunahan Ak’ın takipçilerini deliye döndürdü. Yaptığı paylaşım içerisinde Kuran-ı Kerim ile diğer kitapları aynı karede paylaşan Tunahan Ak’a tepki gösteren bir takipçisi; ''O kitabı diğerleri ile karıştırma çarpılırsın. Senin gibi bir modeli nasıl sevdik biz? Cidden iki yüzün varmış. Şov yap, paran yok buradan kazanacaksın değil mi?'' cümleleri ile tepki gösterdi. Gelen tepkiler karşısında hazır cevaplı oluşu ile tanınan MasterChef Türkiye 2021 eski yarışmacısı Tunahan Ak, ''Kel insanlardan korkarım demiştim. Allah gönlüne göre versin'' cümlesi ile o eleştiriyi göğüsledi.

Editör: Wan Haber