ATV ekranlarının sevilen dizisi Maraşlı, yeni isimleri duyurdu. Maraşlı dizisi tüm hızı ile devam ediyor ve reytingleri sallıyor. Reyting skorlarının en zirvelerini zorlayan muhteşem dizinin setinden güzel haberler geldi. Maraşlı dizisi birçok oyuncuyu dahil edeceğini açıkladı. Bu haber sosyal medyanın gündemine geldi. Ünlü dizinin yeni oyuncularının kimler olacağı merak konusu oldu. Maraşlı dizisi kısa süre önce Hakan Boyav’ın dahil olacağını duyurmuştu. Bu isim sonrasında dizinin kadrosuna dört yeni ismin daha dahil olacağı öğrenildi. Muhteşem dizinin yeni isimlerinin kim olduğu büyük merak konusu oldu. Herkes yeni isimlerin kim olduğu konusunda araştırmalar yaptı. Oyuncu kadrosu kısa süre içinde açıklandı. 
Maraşlı dizisinin konusu nedir?
Maraşlı kendi halinde yaşayan ve hasta kızını kurtarmaya çalışan bir babadır. Bir gün bir mekandayken bir kadının hayatını kurtarar. Mahur isimli kadını kurtarmanın hayatını değiştireceğini bilmez. Mahur ve Maraşlı’nın hayatı o günden sonra birbirine bağlanır ve kaderleri bu yönde değişir. Birlikte zaman geçirdikçe daha çok bağlanan Mahur ve Maraşlı, birbirine aşık olur. Garip bir aşk hikayesinin anlatıldığı Maraşlı dizisi yayınlandığı her günde yüksek skorları elde etmeyi başarıyor.
Maraşlı dizisine hangi isimler dahil oluyor?
Ekranların sevilen dizisi Maraşlı Serhat Parıl, Güneş Hayat, Burcu Karakaya ve Engin Yüksel adlı başarılı oyuncuları oyuncu kadrosuna dahil etti. Birbirinden başarılı oyuncular Maraşlı dizisinde boy göstermeye başlayacak. Ünlü isimlerin yeni rollerinin neler olacağı merak ediliyor.  
Maraşlı dizisi ne zaman?
ATV ekranlarının sevilen dizisi her Pazartesi akşamı saat 20:00’de seyircisi ile buluşuyor. Yayınlandığı her bölümde büyük ilgi gören ünlü dizi, konusu ve oyuncuları ile dikkatlerden kaçmıyor. Sosyal medyanın en çok konuşulan ve paylaşılan dizileri arasında yer aldı. 

Editör: Wan Haber