Maraşlı dizisinde Mahur Türel karakteriyle Alina Boz yeniden ekran karşısına çıktı. Aşk 101 dizisi ile son dönemin konuşulanları arasında bulunuyordu. Oyunculuk yapmadan hemen önce reklam ve dergilerde görev aldı. Cesur Hemşire dizisi ile 2013 yılında oyunculuğa adım attı. Peki, Mahur kimdir, Alina Boz sevgilisi kim?

MARAŞLI DİZİSİ MAHUR TÜREL KİM?

Mahur karakteri; 30'lu yaşlarında fotoğraf sanatçısıdır ve kendine ait stüdyosu vardır. İstanbul'da doğmuş, iyi okullarda okuyarak geniş çevresi bulunan başarılı kadındır. Ailenin en küçüğü, kendine güvenen iki ağabey ile büyümüştür. 

ALİNA BOZ KİMDİR? İNSTAGRAM ADRESİ

14 Haziran 1998'de Moskova'da doğdu. Okul hayatına başlamasına yakın Türkiye'ye taşınmışlardır. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri'nden mezun oldu. Daha sonra Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Oyuncu olmadan önce reklam ve dergilerde çalıştı. Alina Boz’un Rol Aldığı Diziler 2018 – Elimi Bırakma 2018 – Vatanım Sensin 2017 – Sevdanın Bahçesi 2014 – Paramparça 2013 – Cesur Hemşire Alina Boz Resmi Sosyal Medya Hesabı Resmi Instagram hesabını aktif olarak kullanan Alina Boz, güzelliği ile birçok kişinin ilgisini çekmekte ve beğenilmektedir.

Adı her geçen gün daha popüler hale gelen güzel oyuncumuz sinema dünyasında da oldukça başarılı. Alina Boz'un resmi Instagram hesabında yaklaşık 259 gönderi ve 2,9 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Alina Boz’un resmi Instagram hesabı kullanıcı adı: @alinaboz

Editör: Wan Haber