Sevilerek izlenen Maraşlı dizisi 31 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü ile herkesi çok şaşırtacak! Her bölüm seyircinin aksiyon ve polisiyeye doyduğu Maraşlı dizisinde bu hafta yaşanacak olaylar tüm izleyenleri şaşırtacak!
 
Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile çok konuşulan Maraşlı dizisinin yapımcılığını TIMS&B şirketi yapıyor. Bu akşam yayınlanacak olan 20. bölümü ile ATV ekranlarında yayınlanacak olan Maraşlı dizisinin senaryosunu ise Ethem Özışık kaleme alıyor.
 
Yayınlanan son bölümleri ile reyting sıralamalarında istenen başarıyı çok fazla karşılayamayan Maraşlı dizisinin geleceği şu an belirli değil. Yapım şirketi ve kanal Maraşlı dizisinin geleceğini şu an kesin olarak çizemiyor. Maraşlı dizisine son bir şans vermek için dizinin kadrosuna yeni isimler eklenmişti.
 
Maraşlı 20. bölümde neler olacak?
Hapisten çıkar çıkmaz Mahur'un yanında soluğu alan Maraşlı, Mahur'un savcıyla olan samimiyetini sorgulamaya başlar. Birbirlerine duydukları hasreti dile getiren Maraşlı ve Mahur çifti arasında yine sırlar var. Maraşlı, Mehmet İnce olduğunu Mahur'a anlatabilecek mi? Uzun zaman sonra yeniden bir görüşen Savaş ve Maraşlı'yı savcı Tolga sorguya çağıracaktır. İkisine de Mehmet İnce'yi soran Tolga, Mehmet ince'nin yerini bulabilecek mi? Fuad ile plan yapan Maraşlı, Hurdacı'ya ulaşmak ister. Maraşlı'nın peşinde olduğunu bilen Hurdacı ise adamlarını gönderir.
 
Maraşlı dizisi oyuncuları:
Burak Deniz       Celâl Kün/Mehmet İnce (Maraşlı)
Alina Boz             Mahur Türel
Serhat Kılıç         Necati Türel
Saygın Soysal     Savaş Yıldırım
Sinem Akyol      Hilal
Gizem Kala         Ecem                    
Cengiz Sezgin    Sadık Akçay        
Nesrin Yılmaz    Nuran Akçay      
Türkü Su Demirel            Behiye Akçay    
Bedriye Roza Çelik          Zeliha İnce (Zeliş)
Yahya Çelebi      Suat
Güneş Hayat     Hamiyet Türel
Burcu Karakaya                Dilara Karagöz
Serhat Parıl        Savcı Tolga Demirci
Engin Yüksel      Fuat Karagöz
Hakan Boyav     Yavuz İnce
Caner Atacan    Kadir

Editör: Wan Haber