Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Maraşlı dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Bu akşam 13 yeni bölümü ekranlarda olması bekleniyordu. Dizi, ekrandaki reyting pastasından da büyük bir dilim almaya başladı artık. Karşısındaki rakip dizilerden özellikle de sefirin kızı projesinin reytinglerinde aldığı görevler. Başarılı bir çizgi izleyen Maraşlı dizisinin, şimdiye kadar 12 bölümü ekranlara geldi.

Maraşlı 13. Bölüm Bu Akşam Yayınlanacak Mı?

Bu akşam 13. bölümünün yayınlanması heyecan içerisinde bekleniyor. Alina boz ile Burak Deniz'in başrollerinde oynadıkları dizinin geçen hafta izlediğimiz bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanmış ve yeni bölüm merak içerisinde bekleniyordu. Fakat gelen haber, dizinin takipçilerini üzecek gibi. Zira Maraşlı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacak, yerine özel bir kolaj bölümü geleceği öğrenildi. ATV’nin sevilen dizisi nin ne için yeni bölümünün yayınlanmadı da kimi izleyicilerin merak konusu oldu.

Baş Rol Oyuncusu Alina Boz Instagram Hesabından Özel Bölümünün Yayınlanacağını Duyurdu

Maraşlı dizisinin başrol oyuncularından Alina boz, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda Maraşlı özel bölümüyle (bu akşam) 20:00'da Atv'de şeklinde bir paylaşımda bulundu bu durum aslında ha özel bölüm derken yeni bölümün olmayacağı anlamını izleyiciler tarafından ortaya çıkarıldı. Bu durumun sebebi ise Burak Deniz'in koronavirüse yakalanması.

Maraşlı Dizisinin Başrol Oyuncusu Burak Deniz Corona virüsüne Yakalandı!

Evet, Burak Deniz covid-19 virüsüne yakalandı. Oyuncudan veya yapım firmasından bir açıklama yapılmadı fakat Burak Deniz'in Corona virüsüne yakalanması, Bütün hafta boyunca medyanın gündeminde yer aldı.

Daha Önce Covid-19'a Yakalanan Alina Boz'un Testinin Pozitif Olup Olmadığı Henüz Belli Değil

Alina ise negatif çıkıp çıkmadı henüz bilinmiyor. Fakat oyuncu daha önce aşk 101 dizisinde koronavirüs kapmıştı. Dizinin bir sonraki hafta ekranlara gelip gelmeyeceği, yeni bölümünün olup olmayacağı ise şimdilik belli değil, herhangi bir gelişme meydana geldiğinde bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber