Cumartesi akşamları Show TV ekranlarında yayın hayatına devam eden Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinin bu akşam 53. yeni bölümü ekranlarda olacak. Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in bulundukları projeye yeni bir ismin dahil olacağı kısa süre önce anlaşılmıştır. Yeni sezon içerisinde de yayın hayatına çok emin adımlarla devam eden Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisine katılım sağlayacak olan oyuncunun tam olarak nasıl bir rol oynayacağı merak edilmeye başlandı.

Her hafta eğlenceli ya da sıra dışı bir konsept ya da konu ile ekranlara gelen dizi, Show TV'nin sevilen projelerinden birisidir. Ekranda çok az sayıda bulunan komedi dizileri arasında da dikkatleri çeken bir yapımdır. Geçen sene başlayan dizi, Ordu'nun harika manzarası eşliğinde çekimlerine devam ediliyor.

Bir gazetecinin Tabii hesabından yapmış olduğu paylaşıma bakıldığında diziye hangi oyuncunun katılacağı belirlendi. Kaç bölüm oynayacak Henüz belli değil fakat ivanka karakterini oynayacak olan ismin Alona Kral olduğu anlaşıldı.

Yaralı bir biçimde hastaneye kaldırılmış olan sefer, tek başına çekmiş olduğu bu uğurda ölüm ile burun buruna geldi. Bu haberi alan Ailesi, seferi eve döndürmek amacıyla ne kadar uğraşsa da onu bir türlü ikna edemedi. Sefer'in bir kere kalbi artık kırıldı. Yoluna tek başına devam etmeye karar vermiştir, sokakları tekrardan Mesken edinen sefer, Başını belaya sokmaktan birikmez. At Fakat bu sefer ki artık çok daha büyük bir beladır.

Kuzey Yıldızı ilk aşk 53. yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00’ da Show TV'de Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber