Show TV ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin bu akşam 58. yeni bölümü ekranlara gelecek. Yıldız ile bebeğinin ölüm ile burun buruna kaldığı endişe dolu tanıtım fragmanında Kuzey'in acı içerisindeki halleri herkesi derinden etkileyecek. İki aile, hastanede gergin bekleyişi devam ettirirken kadıoğulları, Kuzey ile ailesine sert tepki gösteriyor. Kuzey ile Yıldız in bebeğini dünyaya geldiğini gören, herkes şok olurken, Yıldız'ın sağlık durumu ise merak içerisinde beklenmeye başlandı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Yıldız ölüyor mu? Ölecek mi? Dizi final mi yapıyor?

Süreç film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci oynarken, aynı zamanda dizinin oyuncu kadrosunda Cezmi Baskın, toygan Avanoğlu, Hüseyin soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi pek çok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57. Bölümünde Neler Yaşanmıştı?

Kuzey, Kendini affettirme macıyla Yıldız'ı kaçırdı fakat işler planlamış olduğu gibi gitmedi. İnadından bir türlü vazgeçmek nedir bilmeyen Yıldız, kuzeyi elinden kurtulmanın bir yöntemini buldu. Yıldız, Kuzey peşinden koş dursa da aslında nihayetinde onu affetti. Huzurlu ve mutlu yaşamlarını geri dönen Yıldız ile Kuzey çiftinin, bebeklerinin cinsiyetini öğrenme zamanı geldi fakat Nahide, doktorun Müjdeli haberi açıklamasına dahil fırsat vermedi.

Yeğenine cinsiyet Partisi düzenlemek amacıyla hareket eden Nahide, organizasyon amacıyla harekete geçti. Sefer, Nahide'nin koymuş olduğu katı kuralları nedeniyle zor anlar yaşadı. Sağlığına dikkat etmek zorunda kalan Cafer, bütün çabasına rağmen nahide'nin yasaklarını aşamadı ve istemiş olduğu yemeklerden mahrum kaldı.


 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 58.yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da star TV'de!

Editör: Wan Haber