İkinci sezonunda da izleyiciden takdir toplamayı Başaran ve ilgi ile izlenen reyting rekortmeni yapılıp kuruluş Osman'ın 46 yeni bölümüne Malhun Hatun girişi damga vuracak. İlk defa dizide yerini alacak olan yeni karakter, izleyicilerin de heyecanını oldukça artıracak. Malhun karakterinin cesareti ve diziye giriş yaptığı anlardaki gücü de izleyicileri bir hayli etkileyecek gibi görünüyor. Kuruluş Osman yeni bölümü ile yine aksiyon dolu anlara şahitlik etmenize yarayacak.

Kuruluş Osman dizisinin bu akşam Atv'de yayınlanan yeni bölümünde ilk defa izleyici karşısına çıkacak, 10 ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy hayat verdiği Malhun Hatun, kuruluş Osman izleyicilerinin uzun müddettir merak içerisinde beklemiş olukları bir karakter.

Yeni bölüm fragmanındaki ilk görüntüleri ile heyecan oluşturan Malhun Hatun’un kimliği ve tarihteki yeri de şimdiden merak edilmeye ve çeşitli sosyal medya platformları başta olmak üzere arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Osman Bey'in Türk ovalarını birleştirmek amacıyla yapmış olduğu çağrıya kulak vererek Alpleri ile beraber uç bölgesi'ne gelen Malhun Hatun, yapmış olduğu baskın ile mi kolayı da şaşırtmayı başardı.

Malhun Hatun, gelişini o kadın gökten indi sanki sözleri ile anlatan Nikola, Osman Bey'i elinden kaçırmasının faturasını Malhun Hatun’a kesmiştir.

Yepyeni gelişmeler ve yeni karakterle kuruluş Osman dizisi bu akşam 20:00da ATV’de yayınlanıyor Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber