Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın bu haftaki yeni bölümü için araştırmalar başladı. İddialı dizinin bu hafta ekranda olup olmayacağı merak konusu oldu. Başrollerinde Burak Özçivit'in yer aldığı sevilen dizi Kuruluş Osman'ın bu Çarşamba yeni bölümüyle ekrana gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman 12 Mayıs 2021 Çarşamba yeni bölüm var mı? 12 Mayıs 2021 ATV yayın akışında neler var? Detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman 12 Mayıs 2021 Yeni Bölüm Var Mı?
Her Çarşamba yepyeni bölümleriyle ekrandaki yerini almaya devam eden Kuruluş Osman dizisinin hayranları bu hafta için araştırmalara başladı. Bayram haftası olduğu için çoğu dizinin ekranda olmayacağı haftada Kuruluş Osman'ın özel bölümüyle mi yoksa yeni bölümüyle mi ekrana geleceği merak konusu oldu. Arefe akşamına denk gelen 12 Mayıs 2021 Çarşamba akşamı Kuruluş Osman yeni bölümüyle ATV ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkacak. 

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?
Kuruluş Osman'ın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 57. bölümünde Osman Bey, Selçuklu Sultanı Mesud tarafından başkente çağırıldı ve sarayda misafir edildi. Görüşmeden hemen önce sultanın perdadarı tarafından kendisine nasıl davranması gerektiği hakkında bilgiler verilen Osman Bey, taht odasına girdiğinde sultanın karşısında eğilmeyi reddetti. Sultan Mesud ise Osman Bey'in bu davranışını görmezden geldi. Sultan Mesud'a hediyesini takdim eden Osman Bey, hediyeyi kendisine verme sebebini ise 'Sizden çok evvel bu kutlu tahtta oturan Sultan Alaeddin'in babama hediyesidir. Bu hediyenin kıymeti üzerindeki kıymetli taşlardan ötürü değildir. Sultan Alaeddin'in ihya ettiği devletimizin büyüklüğündendir. Sizde kalsın istedim. Sizde kalsın ki devletimizin büyüklüğünü her daim hatırlayasınız' sözleriyle anlattı. Tam bu sırada Moğol Valisi'nin odaya destursuz girmesi ve Osman Bey'e 'Demek Togay'ın Gökbörü dediği, başına buyruk Osman sensin' sözleri gerginlik yarattı. Moğol Valisi, Osman Bey'e sorduğu sorular karşısında kendisinin muhatap alınmamasına bir hayli öfkelendi. Vali'nin 'Togay'a vergini tez öde' sözleri üzerine Osman Bey'in 'Ben vergimi Togay'a değil sultanıma ödeyeceğim' cevabını vermesi tansiyonu daha da yükseltti. Bunun üzerine Moğol Valisi, 'Hazineme girecek verginin kimden geldiğiyle değil, vaktinde gelmesiyle alakadarım. Lakin ola ki vergi tahsil edilmez, işte o vakit bedelini sen ödersin Sultan Mesud' şeklinde küstah ifadeler kullandı ve odayı terk etti. Sultan Mesud'un bu sözler karşısında tepki vermemesine öfkelenen Osman Bey ise 'Sultan Alaeddin'in hançerini yanlış ellere teslim etmişim' diyerek müsaade istedi ve sultanın huzurundan ayrıldı.

Kuruluş Osman Oyuncu Kadrosu
Ekranların uzun soluklu dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Özge Törer, Buse Arslan, Nurettin Sönmez, Burak Çelik, Yıldız Çağrı Atiksoy, Çağrı Şensoy, Seray Kaya, Ayşen Gürler, Yiğit Uçan, Erkan Avcı, Cüneyt Arkın, Teoman Kumbaracıbaşı, Şener Savaş, Emel Dede, Seda Yıldız ve Emre Basalak gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

12 Mayıs 2021 ATV Yayın Akışı

08.00- Kahvaltı Haberleri

10.00- Müge Anlı ile Tatlı Sert

13.00- ATV Gün Ortası

14.00- Beni Bırakma

16.20- Esra Erol'da

19.00- ATV Ana Haber

19.40- Nihat Hatipoğlu ile İftar

20.30- Kuruluş Osman (Yeni Bölüm) Canlihaber

Editör: Wan Haber