Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterini canlandıran Erkan Petekkaya, Doğduğun Ev Kaderindir  dizisine konuk olacak.

Binnur Kaya'nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda dizisinde Doktor Hanım'ın danışanı olan Delikanlı Sadi karakteriyle alkışları toplayan Erkan Petekkaya'nın diziyle anlaşması uzatıldı. Şivesi ve performansıyla alkış toplayan Petekkaya, yeni projesiyle de sevenlerini heyecanlandırdı.

Aynı kanalda konuk olacak

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda'nın yanı sıra aynı kanalda yayınlanan ve yine Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk oyuncu olacak. Petekkaya, dizide Ali Rıza'nın geçmişten güvendiği bir dostu olarak ona yardım etmek için devreye girecek.

Cengiz, güvenip işlerinin başına koyduğu Mehdi'nin kararından vazgeçtiğini öğrenince 1 milyon TL istedi. Mehdi'nin evinden işinden ayrıldığını duyan hapishanedeki Cengiz, adamlarını devreye sokarak Mehdi'nin yumuşak karnı olan Zeynep'e zarar vermeye karar verdi. Cengiz'in adamları aynı anda Barış ve Zeynep'in evlerine giderek kurşun yağdırdı ve suçu Mehdi'nin üzerine attı.

Mehdi cephesinde işler sıkışıkken ailesinin güvenliğinden endişelenen Ali Rıza, yardımcı olması için tersaneden tanıştığı ve çok güvendiği Delikanlı Sadi'yi çağırır. Ailesi için her şeyi yapabilecek olan gözü kara adam, Cengiz'in durdurabilmek için mücadele eder.

Editör: Wan Haber