TV8 ekranlarında Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisinde yeni kurgular yeni olaylar izleyicileri bekliyor. Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde neler izleyeceğiz? Hadi gelin hep beraber bakalım.

Boncuk karakterine can veren Burcu Biricik’in rolünün devam ettiği sahnelerde bu hafta son defa izleyici ile buluşması bekleniyor.

 Kumru karakterinde ise Aslıhan Gürbüz kurguda oynamaya devam edecek. Geçen hafta Sadi karakteri ile kırmızı oda dizisine ünlü oyuncu Erkan Petekkaya katılmıştı.

Kırmızı Oda Dizisinin 23. Yeni Bölüm Oyuncuları Kimler?

  • Pınar Deniz
  • Fatih Hürkan
  • Gökhan Yıkılkan

Çift terapisi için kliniğe gelen Nazlı, Yani Pınar Deniz ile Recai yani Gökhan Yıkılkan evliliklerini değişik bir bakış açıları getirirken, Doktor hanım bu duruma şaşırıyor. Nazlı, Doktor hanımdan evliliğini kurtarmasını isteyecek. Pınar Deniz’in hayat verdiği Nazlı karakterinin babası Ömer karakterine ise Fatih Hürkan can veriyor.

 1990’lı senelerden itibaren oyunculuk kariyerine başlayan ve pek çok projede bulunan Fatih Hürkan uzun zamandır izleyicilerle ekranda buluşmuyordu.

İncir Ağacı

Sungurlar

Kaçak

gibi projelerde bulunan oyuncu pek çok değişik yatırımda da rol almıştır. Yeni hikaye ile beraber kırmızı oda dizisi daha da renkli olacak gibi görünüyor.

Yeni oyuncular ve yeni gelişmelerle kırmızı oda dizisi yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’da TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber