Cuma akşamları TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden kırmızı oda akşam 30. Yeni bölümü ekranlarda olacak. Binnur Kaya'nın başrollerinde oynadığı dizide, Tülin Özen, Gülçin kültür Şahin, Burak Sevinç, Baran Can Eraslan, Sezin Bozacı gibi oyuncular daralıyor…

Bu akşam ekranlara gelecek olan 30. yeni bölümünde yeni isimler, yeni karakterlere Hayat verecek…

Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 29 bölümde Pınar Deniz'in hayat verdiği Nazlı karakterinin dizinin oyuncu kadrosunda ayrılmasının sonrasında bu hafta Esra ronabar ile Yiğit Özşener ikilisi ekranlara gelecek.

Nihal ile Zafer'in hikayesini detayları da izleyenleri Bir Hayli meraklandıracak. Tecrübeli oyuncu, dizinin yeni sürükleyici isimleri olarak ön plana çıkacaklar.

Kırmızı Oda 30. Bölümde Neler Yaşanacak?

  • Doktor hanım, eşi Zafer ile mutlu bir yaşamı olduğunu ve kendisini üstünde tuttuğunu dile getiren Nihal'in Zamansız bayılmaların sebebini çözmeye çalışacak.
  • Zafer ise evliliğindeki problemler ve alakalı zekice tespitleri ile doktor Hanım'ı şaşırtacak.
  • Gökhan yıkılkan Hayat verdiği Recai karakterinin, eşine karşı kötü davranışlarına Nazlı'nın kendisini göstermiş olduğu yoğun ilginin neden olduğunu kabul edecektir.
  • Doktor hanım biz arayacağını geçmişini inerek hissetmiş olduğu değersizlik algısının kaynağını bulup ortaya çıkarmaya çalışacak.

Kırmızı oda 30. bölüm bu akşam TV8 de

Editör: Wan Haber