ATV ekranlarında  yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programından kötü bir haber geldi. ATV ekranlarında yayın hayatına başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Bilgi yarışması programı yayından kaldırıldı. Yayın hayatına başlamayacak kardeşlerin dizisi geliyor. Artık Kardeşlerim dizisi için hercai ve Akıncı dizilerinin final yapması bekleniyordu. Fakat ATV çok radikal bir karar aldı ve Kim Milyoner Olmak İster ile ilgili karar aldı. Bu kararı hayranlarını çok üzecek. Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yayın hayatından kaldırıldı.

 Bilindiği gibi 20 Şubat cumartesi akşamı ATV ekranlarında kardeşlerim adındaki yeni bir dizi başlıyor. Fakat ATV, hercai ve Akıncı dizilerinden birini ya yayından kaldıracaktı ya da yayın gününü değiştirecekti. Fakat ikisi de olmadı. Çünkü ATV çok radikal bir karar alarak Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını yayından kaldırmaya girişti. Bu durum, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının kemik izleyici kitlesini Bir hayli üzecek gibi görünüyor.

Kim Milyoner Olmak İster Yayından Kaldırıldı!

 ATV’de bu hafta Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programı son defa ekranlara gelecek. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster iyi bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başarıyordu. Fakat Kardeşlerim dizisi Şubat 2021 cumartesi günü ATV’de ekranlara gelecek ve böylelikle Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı yayından kaldırılacak. Hayranları ise merak içerisinde bekliyor!

Editör: Wan Haber