Arıza dizisi, pazar akşamları güzel bir çıkış yakalamıştı. Sonrasında menajerimi ara dizisi gün değişikliği ile pazar gününe alınmıştı ve çok iyi neticeler aldı. Fakat dün akşam kefaret dizisinin başlamasıyla beraber bütün planları resmen altüst oldu. Arıza dizisi, artık zirvede yalnız değil. Arıza, dün gece totalde 7. sıraya yaklaşıp çok iyi bir başarı elde etti. Fakat, kefaret dizisinin de hemen ensesinde bulunduğunu ve 6.5 ile yayın hayatına başladığını hatırlatmakta fayda olacaktır.

AB grubunda arıza 4’lü reytinglerde bulunurken, kefaret dizisi ilk bölümü ile 6. sıraya yaklaştı. Arızanın 6’lı reytinglerde bulunan ABC1 performansının karşısında ise kefaret dizisi 7’liboranı yakalayarak her iki kategoride de rakibini çok az fark ile geride bırakmayı başardı.

22 Kasım Pazar Akşamının Özeti

Şimdiye kadar zirveyi elden bırakmayan arıza dizisi artık güçlü bir rakiple yani kefaret dizisi ile karşı karşıya. Hem de AB ve ABC gruplarının her ikisinde de çok iyi bir başarıyı elde eden kefaret dizisinin önümüzdeki bölümlerde zirveyi daha da zorlayacağa benziyor. Fox TV kanalının yeni dizisi Kefaret 2. Bölümde daha iyi bir yükseliş sergileyecek ise eğer arıza dizisi pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi 2.sıraya geriye düşmüş olacak.

Kefaret dizisinin dün akşam ilk bölümü ile FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmasından en çok etkilenen dizi menajerimi ara oldu.

Star TV’de yayınlanan menajerimi ara dörtlü reyting oranlarına kadar gerileyerek izleyici kaybetti.

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Tövbeler Olsun dizisinin reyting problemi bulunmamaktadır. Bu nedenle çok rahat bir şekilde yoluna devam etmektedir.

Başta pazar akşamları izleyici ile buluşan diziler olmak üzere diğer bütün günlerde ekranlara taşınan diziler arasındaki rekabetin önümüzdeki birkaç bölüm içerisinde daha fazla kızışması beklenmektedir. Bu durum, reytinglerin ve sıralamalarının değişmesine, hatta bazı dizilerin reyting sıralamalarının en altına kadar inmesi anlamına gelmektedir. Bu nedenle dizilerde oynayan oyuncular, ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarak mükemmel bir oyunculuk performansını sergilemek ve oynadıkları dizinin reytinglerde üst sıralara taşınması için çalışmaktadırlar.

Editör: Wan Haber