Zaten uzun zamandır Komiser Sinan Sude’nin, Zeynep’in kızı olmadığını biliyordu. Fakat onun kızının Cansu olduğu hususunda da emindi. Ahmet ise benzer bir hisse zaten kapılmıştı. Kefaret dizisinde Zeynep, Sude hususundaki gerçekleri bilmeye artık iyice yaklaştı. Yeni bölümde Özge Özacar’in rol verdiği Meltem için zorlu bir süreç yaşanacak.

Kefaret Dizisi 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Dokuzuncu bölümde yayınlahususundaki. fragman da Ahmet’i Sude hususunda ikaz etmesi ve DNA testi olması ile ilgili bir açıklama yapması bir ipucu olarak tanımlanıyor. Olaylarda aynı şekilde çorap söküğü gibi gelecek..

 işte bütün detaylar...

  • Zeynep Ahmet’e neden Elif’in bulunduğu haberini gizlediğini anlatırken Meltem de yaptıklarının ortaya çıkması korkusu ile zor dakikalar yaşayacak.
  • Arzu, abisinin kirli geçmişinin kalıntılarından kurtulmaya çalışırken Sinan, Cansu’nun Zeynep’in gerçek kızı olduğunu ispatlamaya çalışacak.
  • Zeynep bir yanlış anlama neticesinde kopma noktasına geldiği Sinem ile yüzleşirken birbirlerine gerçek duygularını açma fırsatı bulurlar.
  • Ahmet, Elif ile ayrı geçen sene ellerinin açığını kapatmaya karar kılmıştır ve Zeynep’in bütün itiraz etmelerine rağmen çiftliğe yerleşecek.

Kefarete dizisi yeni bölümü 17 Ocak Pazar akşamı Fox TV ekranlarında sizlerle...

Editör: Wan Haber