Fox tv ekranlarında yayınlanan Kefaret dizisi yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi derinden etkilemeyi başarıyor! Kadrosunda oldukça iddialı isimlerin yer aldığı Kefaret dizisinin yeni bölümü solukları kesecek! Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman da kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu!

25 Film şirketi tarafından imzalı Kefaret dizisinin yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturuyor. Mahinur Ergün tarafından kaleme alınan Kefaret dizisi bildiğiniz gibi Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanarak yazılmaktadır. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan Kefaret dizisinin yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak!

Kefaret dizisi 27. bölümde neler olacak?
Meltem'in açmış olduğu çocuk yuvasında Zeynep de işe başlamıştır. Sude'yi kaybetmenin acısıyla yüzleşen Ayşe ise bu acıya daha fazla dayanamaz ve felç geçirir! Tolga'yı Amerikan emniyetine teslim eden Sinan'ın başı yine dertten kurtarmaz! Mehdi'nin adamları tarafından kaçırılan Sinan kurtulabilecek mi? Ahmet ise en sonunda Arzu'ya ulaşmayı başarmıştır! 


Kefaret dizisi final yapacak mı?
Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Kefaret dizisinin final yapıp yapmayacağını tüm izleyicileri merak ediyor. Son haftalarda reytinglerde düşüşler yaşayan dizinin önümüzdeki haftalarda final yapıp yapmayacağı birkaç gün içinde belli olacak!

Kefaret dizisinin oyuncuları kimler?
Zeynep Gökmen Çınarlı (Nurgül Yeşilçay)
Başkomiser Sinan Demir (Mert Fırat)
Ahmet Çınarlı (Yurdaer Okur)
Meltem Serez (Özge Özacar)
Nil Anıl (Ege Kökenli)
Arzu Kendir (Mine Kılıç)
Münevver Demir (Ayşegül Cengiz)
Ayşe Çandır (Ayşe Tunaboylu)
Alp Hasanoğlu (Hakan Yufkacıgil)
Kadir Kınar (Yusuf Atala)
Mehmet (Efe Deprem)
Emre (Ayberk Aladar)
Zeki (Tolga Güleç)

Editör: Wan Haber