Fox TV ekranlarında pazar Akşamları yayın hayatına devam eden kefaret dizisinin bu akşam 15. yeni bölümü ekranlardaki yerini alacak.

Kefaret Yeni Bölümde Ne Olacak?

Bu akşamki yeni bölümde oldukça çarpıcı gelişmeler meydana gelecek. Sude'yi kaybetmiş olan Zeynep, Elif'in de eski eşi olan Ahmet aracılığı ile Arzu'ya verilmesi ile beraber yine derin bir üzüntüye düşecek.

Sude açısından Kanuni mücadele sürecini başlatmış olan Zeynep'in işi artık kolay değil. Ahmet ise Arzu'ya olan tutkularına yenik düşüp Elif'i ona teslim etmek sureti ile Yaşamının en büyük hatasını yapmıştır. Arzu, kızı olarak görmüş olduğu Cansu (Elif) yurtdışına kaçırmak amacıyla çeşitli girişimlerde bulunur. Ahmet açısından ise işler artık çok ters bir viraja girmiştir. Mağdur durumda iken Şimdi ise suçlu duruma düşmüştür.

Yurdaer Okur'un hayat verdiği Ahmet, yapmış olduğu suçun cezasını bekleyecektir. Bir karakterin kendi kendini nasıl kötü bir hale sokabileceğin en güzel bir örnek olarak Ahmet gösterilebilir... Mutlu bir yuvadan aldatma ile dağılmış olan bir yuvaya, boşanmış olduğu eşe tekrardan sahip olmak isteyip, çocuğunu kaçıran kadına aşık olmaya ve evladını ona tekrardan teslim etmeye kadar Ahmet, dizi dünyasının belki de en olumsuz örneklerinden birisi olarak tarihe geçecektir.

Kefaret 15. Bölüm 2. Fragmanı İzle!

  • Sinan'ın Avukat ile daha fazla yakınlaşması, seyredenleri rahatsız edecek gibi görünüyor.
  • Polis baskınını önceden haber almış olan Arzu, kayıplara karışırken Diğer taraftan Ahmet, Sinan aracılığı ile gözaltına alınıp emniyete götürülür.
  • Sude, yeni yuvasını alışmaya çalışırken Zeynep, kızı geri alabilmek amacıyla yasal olan bütün yolları denemeye karar verecektir fakat koruyucu anne orman başvurusu reddedilir.

Kefaret 15. yeni bölüm bu akşam FOX'ta!

Editör: Wan Haber