Fox TV ekranlarında, pazar Akşamları yayınlanmakta olan kefaret dizisinin 14. yeni bölümü öncesinde Artık heyecan dorukta. Bu diziyi sevenleri bir hayli meraklı bir şekilde bırakacak çeşitli gelişmeler yaşanacak bu bölümde. Hikaye, öyle güzel bir şekilde ilerliyor ki, yeni bölümün yine dopdolu bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacağı bekleniyor.

Başrollerinde Mert Fırat, Yurdaer okur, Nurgül Yeşilçay gibi oyuncuların oynadığı kefaret dizisinin bu akşam Fox TV ekranlarında yayınlanacak 14. yeni bölümü ile ilgili 2. fragman da yayınlandı. Dizide Tekrardan başa döndüğümüz bir ortam oluşacak. Elif, yine ortadan kaybolacak. Arzu ise Hem kendisi hem de Cansu (Elif) için pasaport hazırlatma ya gayret ediyor. Arzu, Cansu'dan asla vazgeçmeyecek. Cansu da annesi bildiği Arzu'dan vazgeçmek niyetinde değildir. Sude hususunda Sinan, onun koruyucu velisi olma hususunda kararsız ve Zeynep ile bu hususta değişik fikirlere sahip. Yani dizi içerisinde yine hesapların tutmadığı bir gün olayların durulmadı anlara şahitlik edeceğiz.

Meltem'in yine oyun kurucu pozisyonuna geçtiği, Arzu'nun da Cansu'yu ülke dışına çıkartmak amacıyla yeniden Zeynep'in koparmak istediği anları fragman da bulmak mümkün. Zeynep'e, bir türlü alışamayan ve Arzu'yu annesi olarak bilen Elif (Cansu) evden kaçacak. Yani hikaye yine en başa dönmüş olacak.

Kefaret dizisi 14. Yeni Bölüm Fragmanları İzle!

  • Zeynep, bir taraftan anne baba hasreti çeken Cansu'nun isyanı ile başa çıkmaya gayret ederken, Diğer taraftan da davet kurumasını alınmak istenen Sude'nin hukuki problemleri ile uğraşacak.
  • Zeynep, Sinan'ın kendisi ile hayatını birleştirip, Sude'nin koruyucu Ailesi olma planlarından Avukat Buket'in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip yine çılgına dönecek.

Arzu, Cansu'ya ulaşabilmek için maksadı ile Ahmet'i baştan çıkarmak amacıyla her türlü yolu deneyecek, Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep'in sahtekarlık yaparak Sabri'nin mirasına konduğu ile ilgili bir ihbarda bulunacaktır.

Kefaret dizisi yine dolu bir senaryo ile Birgül 14. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber