ATV ekranlarında uzun zamandan beri çekimleri devam eden, ne zaman yayınlanacağı ile ilgili sorular sordu fan, oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı ve Konusunun ne olduğu ile ilgili bir hayli konuşulan, tartışılan dizisi kardeşlerim; nihayetinde dün akşam ekranlara geldi.

Şimdiye kadar Cumartesi akşamları Atv'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı ekranlara geliyordu, Bir Hayli seviliyordu. Fakat Türkiye'de şu anda dizi piyasasında mükemmel bir diziye rekabeti yaşandığı için, ATV; Cumartesi akşamları yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını yayın hayatından kaldırarak yerine yeni başlayan, büyük bir beklenti ile ekranlara gelen kardeşlerim dizisini yayına soktu.

Kardeşlerim dizisinin reytingleri nasıl oldu? Gerçekten de beklentileri karşılayıp karşılamadığı ile ilgili sorular dün akşamki ilk bölümünden itibaren araştırılmaya başlandı.

20 Şubat cumartesi Yani dün akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında izleyici ile ilk bölümü ile buluşan kardeşlerime dizisinin izlenme durumu ve yansıyan diğer bütün gelişmelerin detaylarını bu makalede sizler için hazırladık.

Öncelikli olarak bir dizinin iyi bir ara için kalabilmesi amacıyla yayınlandığı gün diğer televizyon kanallarındaki rakiplerinin biraz daha zayıf olması gerekiyor ki bahsi geçen dizinin iyi bir reyting alması mümkün olabilsin.

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimler?

Celil Nalçakan, Halil Özgür sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk

Kardeşlerim dizisi izlendi mi tutuldu mu?

Makalede de açıklandığı gibi Gönül Dağı, sen çal kapımı gibi reytingleri yüksek olan dizilerle mücadelesinde başarılı olursa eğer kardeşlerim dizisi bu sezon sonuna kadar yayın hayatına devam edecek gibi görünüyor. Fakat dizinin reytingleri düşük ister ederse Eğer birkaç bölüm sonrasında final yapmak zorunda kalacaktır. Çünkü Gönül Dağı reytingleri Bir Hayli Yükseklerde seyrediyor. Diğer taraftan Survivor, İbo Show gibi projelerde reytinglerde ilk 5'e girmeyi başarıyor.

Kardeşlerim dizisi dün Akşam ilk bölümde neler yaşandı?

Kadir, Ömer, Asiye ile Emel... Anneleri Hatice ile babaları Veli ile mutlu ve huzurlu bir yaşam süren, cepleri boş fakat kalpleri sevgi dolu 4 güzel kardeş... hayatlarını karartan, onları boynu bükük bırakan o kara güne kadar. Nereye savrulacakları dahi belli olmayan özür Gül birbirlerinden başka tutunacak hiçbir dalları kalmayan Bu dört kardeş, yaşananların sonrasında ayakta kalabilmek amacıyla mücadele verirken; Akif Atakur ise yaptıklarının bedelini ödemeden sayılmanın yollarını aramaktadır.

Editör: Wan Haber