Bu akşam yani 20 Şubat cumartesi akşamından itibaren ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan kardeşlerim dizisinde oynayan Orhan Eren kimdir, nerelidir, Kaç yaşındadır, hangi dizilerde rol aldı? Şeklindeki sorunlarla araştırılmaya devam ediliyor.

Uzun bir zamandır ATV ekranlarında izleyici ile buluşmak için adeta gün Sayan, yakından takip eden ve ne zaman yayınlanacağı ile ilgili merak eden dizi hayranlarının bütün istekleri oldu ve nihayetinde kardeşlerim adındaki dizi bu akşam saat 20:00’dan itibari ile ATV ekranlarında 1. bölümü ile yayınlanacak?

Kardeşlerim dizisinde Orhan Eren’e can veren Cüneyt, şimdilerde Özellikle de araştırma hususu olmuşken, her cumartesi akşamı bundan sonra ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Kardeşlerim Orhan Eren kimdir? Kardeşlerin Orhan Eren kim canlandırıyor? Kardeşlerim Orhan Eren rolüne can veren Cüneyt Mete kaç yaşındadır? Cüneyt Mete Kardeşlerim dizisi Orhan Eren karakteri ile alakalı Her şey araştırılıyor. İşte sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında ha bu akşam ATV’de ilk bölümüyle yayınlanacak olan kardeşlerim dizisindeki Orhan Eren karakterine can veren Cüneyt Mete'nin kim olduğu ile ilgili tüm bilgileri ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Kardeşlerim ’in Orhan'ı Cüneyt Mete Kimdir?

Aslan Artvin Şavşatlıdır. İzmir'de 1970 senesinde dünyaya gelmiştir Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümündeki eğitimini tamamlayan Cüneyt Mete, 2006 yılında Unutma Beni adlı dizi ile ilk kariyerine kavuşmuş ve sonrasında ise pek çok dizide bulunmuştur. Kurtlar Vadisi, köprü gibi çok önemli projelerde oynayan Cüneyt Mete, Beni Affet adlı dizinin Cesur’u olarak da kariyerinde önemli bir gelişme ortaya koymuştur. Diğer taraftan aşk ve mavi dizisinin kadrosunda da oynayan Cüneyt Mete, Cemal karakteri ile kendini izleyicilere sevdirirken, Bu Akşam izleyiciyle buluşacak olan kardeşlerimiz içinde Orhan Eren rolüne Can verecek.

Kardeşlerim dizisi trajikomik bir yaşam öyküsünü bu akşam ATV ekranlarında evlerinize taşıyacak. 4 kardeşin masum Yaşamının anlatıldığı ve kardeşliğin bakımını üstlenen amcasının yaşamış olduklarını konu edildiği kardeşlerim dizisinde Orhan Eren, bu 4 kardeşin amcası karakteri ile karşımıza çıkacak. 35 ile kırklı yaşlarında olan kardeşlerim Orhan Eren iyi kalpliliği ile tanınacaktır.

Kardeşlerin dizisi bir bölümü ile bu akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber