Cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim'de bu hafta oldukça şaşıracağınız gelişmeler yaşanacak! Konusu ile her bölüm izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Kardeşlerim dizisinde bu Cumartesi akşamı yaşanacak olaylar geceye damga vuracak!

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting sıralamalarında hep üst sırada yer almayı başaran Kardeşlerim dizisinin 16. bölümü yine soluksuz izlenecek. NGM Medya imzalı dizi, ATV kanalının en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı ve Ahu  Yağtu'nun başrolünü paylaştığı Kardeşlerim dizisinin yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci yer alıyor.

Gül Abus Semerci tarafından senaryosu kaleme alınan Kardeşlerim dizisinin konusu izleyicileri oldukça etkiliyor. Her bölüm sonu izleyiciyi merak içinde bırakan dizide bu hafta yaşanacak olaylara inanamayacaksınız!

Sosyal medya platformlarında da büyük ilgi gören Kardeşlerim dizisi yeni bölümü ile 5 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu:
Celil Nalçakan    Akif Atakul    
Halit Özgür Sarı    Kadir Eren    
Cüneyt Mete    Orhan Eren    
Ahu Yağtu    Suzan Manyaslı    
Fadik Sevin Atasoy    Şengül Eren    
Bilal Yiğit Koçak    Ömer Eren Manyaslı    
Su Burcu Yazgı Coşkun    Asiye Eren    
Aylin Akpınar    Emel Eren    
Cihan Şimşek    Oğulcan Eren    
Melis Minkari    Aybike Eren    
Onur Seyit Yaran    Doruk Atakul    
Simge Selçuk    Nebahat Atakul    
Damlasu İkizoğlu    Melisa Atakul
Kaan Sevi    Mazlum
Recep Usta    Berk    .
Gözde Türker    Harika Manyaslı

Editör: Wan Haber