Fox tv ekranlarında yayınlanması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinden takipçilerine büyük bir müjde var ! Bu sezon Fox ekranlarında olması beklenen Kanunsuz Topraklar dizisinin başrol oyuncuları kısa bir süre önce dizinin çekileceği yerde buluşarak hayranları için selfie paylaştı!

Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kanunsuz Topraklar dizisinin yapımını ise Gold Film üstleniyor. Dizide Gülfem karakteri ile karşımıza çıkacak olan başrol oyuncu Esra Bilgiç ve dizide Davut karakterine hayat verecek olan Uğur Güneş kısa bir süre önce bir araya gelerek birlikte fotoğraf çektirdi! Kanunsuz Topraklar dizisinde başrolü paylaşacak olan ikili selfie çekerek sosyal medya hesapları üzerinden takipçilerine paylaştı. 

Büyük bir merakla beklenen Kanunsuz Topraklar dizisi iddialı oyuncu kadrosu ile şimdiden bu sezonun en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Faruk Teber'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Zülküf Yücel kaleme alıyor. Aksiyon ve dram türü ile izleyicileri soluksuz bırakacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi oldukça iddialı geliyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu nedir?
Zonguldak şehrinde çekimleri yapılacak olan dizide Davut ve Gülfem'in imkansız aşkı konu olacak. Zonguldak'taki madenler sayesinde büyük bir servet edinen Malik'in kızı Gülfem ve madende işçilik yapan Davut'un aşkı dillere destan olacak! Hiçbir kanunun ve polisin giremediği bu topraklarda mafya ve ağaların hüküm sürmesi anlatılacak.


Kanunsuz Topraklar dizisinde hangi oyuncular yer alacak?
Uğur Güneş- Davut
Esra Bilgiç- Gülfem
Necip Memli-Ali Gelik
Murat Daltaban-Malik,
Kaan Taşaner- Yavuz,
Eylül Su Sapan- Behice,
Serdem Paçal- Fikriye,
Ali Erkazan- Tahir,
Mine Teber- Fatma,
Doğaç Yıldız- Cemal,
Arif Diren- Teğmen Sezai,
Onur Kaya- Eyüp,
Ezgi Çelik- Asude

 

Editör: Wan Haber